fredag 15. juli 2016

Brødboks kremmerhuset

Kjøkkenet er et møtepunkt hvor familien samles flere ganger daglig og hvor god mat tilberedes. Ditt kjøkken fortjener det beste, utstyr det derfor med koselige. Ethvert kjøkken trenger en brødboks for å holde brødet fersk og godt! Denne sorte brødboksen er både praktisk og moderne med lokket i en trefarge.


Meld deg inn i vår kundeklubb og få gode tilbud.

Følg oss gjerne på sosiale medier! Det bugner av ting som gjør deg gla ting som inspirerer og kanskje overrasker. Kremmerhuset Ting og Sånt er en litt annerledes gavebutikk med mange fristelser.


Utvalget endrer seg ofte, faktisk fra uke til uke! Våre innkjøpere reiser flere ganger i året til Østen for å finne varer som gjør butikkene spennende. Må hentes på Trosterud (kun min å gå fra Trosterud t-banestasjon).


Mandag- og onsdagskvelder passer som regel best.

Kan hentes i Bergen, ved sending kommer fraktkostnader i tillegg med kr. Brødboks fra kremmerhuset , så god som ny:) Selges for kr100. Min rosa brødboks selges grunnet flytting. Brødboks - bakeutstyr, kjøkkenmaskiner, kjøkkenutstyr, bestikk, kjøkkenredskaper, kniver, kjele,. Bestill Bodum Brødboks hos Christiania Glasmagasin!


Selve brødboksen er laget i BPA-fri plast, mens lokket er laget i bærekraftig og miljøvennlig bambus. Selv om Bodum brødboks har et pent og moderne design, er det først og fremst lagt vekt på det praktiske. Brødboksens lokk er laget i bambus og kan benyttes som skjærebrett. Innred hjemmet ditt med vakre gjenstander og skap ditt. KitchenTime selger produkter for brødoppbevaring og brødbokser av høy kvalitet fra kjente varemerker til bra priser!


Europris - Mer til overs! Brødboks og boks til oppbevaring av knekkebrød. Stort utbu bra priser og fri frakt. Du kan også betale med Vipps.


Tror mesteparten kunne passet flott på mitt mormorkjøkken.

Jeg har en sånn stor brødboks og er kjempefornøyd. Det er god plass til brød og en pose boller, og den passer helt ypperlig på benken min. Hvis du har det tørt hjemme, kan det være smart å oppbevare brødet i en brødboks av keramikk eller blikk. Har du derimot god utluftning, vil sannsynligvis en brødboks i tre gjøre nytten. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Velg Klikkhent-knappen for å se hvilke butikker som har varen du ønsker tilgjengelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg