torsdag 28. juli 2016

Gjøco maling fargekart

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Fargekartene er retningsveiledende og fargene kan variere med underlag, lysforhold og glansgrad.

Gjøco kan ikke stå til ansvar for fargeavvik. Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene. Finn riktig farge og maling her. Vi har laget flere digitale fargekart for å kunne gi deg enda mer inspirasjon og gode råd enn det du får i de trykte fargekartene du finner i butikkene.


I de digitale fargekartene får du også konkrete fargeråd fra Jotuns Fargesjef. Du får gode tips til malejobben, både hvordan du kan gjøre det enklere, bedre og få et enda vakrere. Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male.

Kjøp på nett eller i butikk. Er fortsatt så forbanna at jeg ikke har orket å stramme opp dama, men jeg må jo fortelle henne at hun ikke må anbefale drittmaling fremfor god maling. Jeg driter i prisen da det ikke er noe tema, men å måtte male tre strøk fremfor ett er et stort tema.


Er ikke så gøy å male spisestue. Moral: Gjøco og faghandel suger! Silkematt interiørmaling til vegger av bygningsplater, tapet, glassfibervev, puss og betong i tørre rom. Luktsvak og slitesterk med suveren vaskbarhet. Tørker hurtig og har dekkgaranti allerede etter to strøk.


Enkel å male med og gir et vakkert sluttresultat. Nytt fargekart fra LADY er nå tilgjengelig hos våre forhandlere! Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Gjøco Oljemaling Slitesterk og værbestandig oljemaling med høy glans.


Benyttes på trykkimpregnert og ubehandlet treverk som er grunnet, tidligere beiset, dekkbeiset eller malt underlag. MPS Skipsmaling fargekart Om oss Carboline Norge AS har som målsetning å levere kvalitetsprodukter for korrosjons-beskyttelse, tankbelegg og brannbeskyttende produkter over hele verden, basert på kontinuerlig teknologisk utvikling og førsteklasses service. Hos Maxbo finner du veggmaling, takmaling og akrylmaling fra Harmoni som gir et vakkert resultat.

Nedenfor finner du elektroniske fargekart som vi har utarbeidet med fokus på tradisjonelle linoljemaling. Vi tilbyr ekte linoljemaling fra Wibo. Alle nyansene kan kombineres med hverandre – enten du velger ton i ton- maling eller kule fargekontraster.


Kan også benyttes på primet metall. Når du bestiller maling vil denne blandes når du kommer til butikken. Lurer du på hvilken farge du skal velge? Se våre fargekart i butikk.


Vask terrassen med Gjøco Terrasserens. Følg bruksanvisningen på emballasjen. Gjenta behandlingen ved veldig skittent underlag. La tørke godt før videre behandling. Løs beis fjernes og grå, værslitte flater må stålbørstes eller slipes ned til friskt tre før videre behandling.


Carbocoat Taklakk er en spesialmaling som kan brukes til maling av bølgeblikktak og takstein. Butinox Terrassebeis gir en matt elegant overflate som beskytter og bevarer impregnert treverk. Beisen er robust og fargebestandig med opptil års holdbarhet.


Jotuns nye fargekart og LADY Pure Color finnes i alle Jernias butikker som selger maling. Du finner din nærmeste forhandler her. Hos Jernia får du god fagekspertise til å velge riktig malingstype og farger som passer til hjemmet ditt.


Her får du også hjelp til å finne rett verktøy til malingsjobben. Se beste pris på Gjøco Herregård Terrassebeis (liter). Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Terrassebeis, Gulv,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg