mandag 4. juli 2016

Store krukker

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!

Finn Blomsterkrukker Utendørs. Hvert år ser vi resultatet av mangel på kunnskap om planting og planter og kanskje aller mest om planting i krukker. Først og fremst tenker vi på krukker som skal stå ute hele året. Viktigst er at forsikrer seg om at krukkene virkelig tåler frost. At de ikke er laget i et materiale som langsomt forvitrer gjennom kalde vintres påvirkning.


Krukkegården, en annerledes handleopplevelse. Vi leverer krukker , plantestøtter, hagekrukker, pizzaovner, bålfat, utepeiser og hagetilbehør. Krukker og utepotter til sommerblomster, stauder, busker og trær er utrolig dekorativt og passer på alle uteplasser.

Vi har store og små blomsterkrukker, og et vanvittig godt utvalg av terracotta krukker. Se det store online utvalget av Krukker og potter hos BAUHAUS. God kvalitet til lave priser.


Kjøp Krukker og potter her. Pris NOK 39inkl. En balansert duft av mild mandarin, jasmin og patchouli. Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt. Veldig upedagogisk bilde over her….


For store krukker er bra, små er dumt! Små krukker tørker fortere ut enn store , og når plantene utsettes for tørke så vil de aller fleste misstrives. Bredt utvalg av potter og krukker til innebruk og utebruk. Handle enkelt på nett - hent i butikk. Fandt du ikke de krukker du ledte efter?


Så brug evt vores søgefunktion øverst på siden eller ring til os eller send en mail, gerne via kontaktformularen her på hjemmesiden. Vi har mange frostsikre krukker , store krukker og alle mulige krukker i størrelser og farver og ikke alle er at finde her på hjemmesiden. Sommerens nye krukker er ute i butikkene våre nå.


Vi har såvidt startet opp utesesongen og fylt butikkene med lekre produkter for enhver smak. Også i år satser vi på de stilige Ecopots laget av resirkulert plast.

Vi har også tatt inn flotte keramikkrukker i blått og hvitt. I tillegg har vi stort utvalg av forskjellige kurver. Med en stor krukke vil en liten plante få god plass til røttene og kan vokse og utvikle seg. Du slipper også å vanne så ofte, og plantene tørker ikke så lett ut.


Hvis plantene står i store krukker vil de raskt vokse seg store og frodige. Med potter og krukker kan du gjøre forandringer og finne nye måter å pynte opp med planter på, både inne og ute. Blomsterpotter kan henge fra taket som ampler eller dele opp rommet i seksjoner sammen med store grønne planter, samtidig som de blir vakre detaljer i innredningen din.


Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Allium Purple Sensation som i dette tilfælde kommer fra vores lille økologiske producent i Holland. En populær klassisk prydløg med en meget stor tiltrækning påinsekter. Meget lig Allium aflatunense, men med mørkere blomster.


Bestil holdbare havekrukker online. Forårets komme betyder, at det er tid at flytte de planter u der ikke kan tåle nattefrost. De har overvintret sikkert indendørs i krukker og potter, der nu skal køres ud på deres sommerplads – eller findes en ny plads til denne sommer. På disse sidene har vi listet vår utvalg av utendørs blomsterpotter og diverse blomsterkrukker.


Europris - mer til overs!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg