tirsdag 26. juli 2016

Antikk benk

Hvilken benk passer deg best? La livet ditt innrede stua. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir. Vi har resultater for Antikk. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.

Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på. Nydelig antikke møbler segles. De er pent brukt med lite slitasje. I god stand til å være såpass gamle møbler.


Trysil benk har et skandinavisk design i eik med en antikk finish. Benken er del av en serie. Vår butikk holder til i Storgata midt i Oslo sentrum. Du kan nå oss på tlf. Våre antikke skjenker er alle nye, men har et antikt look, som gir den rette stemningen og elegansen til boligen din.


Med soft close-funksjon glir dører og skuffer mykt og smidig igjen. Antikk , Brun: Dørfunksjon(er) Soft close. Meget fornøyd med produktet. Lekker antikk sofa i eik og skinn. Renessansestil, fra ca.


Totalrestaurert for over kr 40. En praktisk og solid TV- benk med mye oppbevaringsplass. TV- benken har mange små skuffer samt to hyller til bokser og apparater.

Den har også god høyde, slik at tv-en kommer opp i riktig øye høyde. Pen og praktisk liten Clara benk med både kurver og skuffer. Produktet er en sprayvoks som er enkel å bruke og gir god beskyttelse mot ytre påvirkning. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting!


Et antikt vitrineskap passer perfekt til den klassiske innredningen, se våre antikke vitrineskap og få leveret på døren. ALEXANDRA Tv- benk Alexandra er en spisestueserie med utpreget sjarm og eleganse. Serien kjennetegnes av elegante, klassiske linjer kombinert med en røff overflate som gir møblene karakter og personlig sjarm. Ved å sette en benk i entreen skaper du en mulighet til å sette seg ned og hvile bena når man tar av seg skoene.


De fleste av våre benker har også skuffer, hyller eller kurver, som fungerer som ideell oppbevaringsplass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg