fredag 22. juli 2016

Sommerfarger

Er du ute etter et deilig og fint pledd du kan varme deg med utover sommerkveldene? Holzweiler Leonora Jeans. Slik bruker du friske sommerfarger i huset. Dagny Thurmann-Hoelseth - Foto - Birgit Fauske.


Friske farger kler sommeren godt.

Rypebær i sommerfarger (til venstre) og høstfarger (til høyre). Bladene får den vakre, dyprøde fargen allerede tidlig om høsten. Nostalgia Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter.


Jeg bor i et hus i Jugendstil. Pantone har nettopp kommet ut med trendrapporten som viser hvilke farger som er. Synes du det er vanskelig å velge farger til veggene?


Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.

Litt inspirasjon til valg av fargepalett, og idèer til ulike fargekombinasjoner. Fargerike kombinasjoner. Prosjektpose til strikketøy m turkis fòr fra Sissels Have. En litt regntung tirsdag, så jeg går for dette bildet. Jeg knipset det i helgen da det var knallvær og de.


Bilde i sommerfarger Sensommeren er her, med varme toner i gult, rosa og lilla. Sommer, herlige farger og frihet! Annonse Tidligere i våres lanserte vi vårfarger i Skappelgarnet, og det er utrolig gøy med all den positive tilbakemeldingen og alle de fine bildene dere sender oss av deres mange fantastiske strikkeprosjekter, tusen takk! Med nydelig sjøutsikt og deilige sommerfarger , har hytta blitt familiens nye drømmested. Hyttedrøm nær Oslo Elisabeth Gathe hadde vokst opp med familiehytte i Kragerø, og da den ble solgt, ønsket familien å finne en ny sommerhytte nærmere Oslo der de bor.


Etter flere visninger falt valget på en eldre hytte ved Svelvik, som ligger om lag en time sør for Oslo. Vi henter ro og inspirasjon i naturen. Det er noe med denne upretensiøse skjønnheten, det rustikke, unike og overbevisende som får oss til å senke skuldrene. Nordmenn elsker å pusse opp. Hvordan sminke seg i knæsje sommerfarger.


I denne videoen viser vi deg hvordan du kan gi deg selv litt sommerfarger med sminke.

Trinn 1: Concealer rundt øynene. Velkommen innom til bloggen min! Mamma til mormor til farmor til gift. Dahlia putetrekk i hele lekre og duse sommerfarger. Velg den fargen som passer deg og din stil.


Disse putetrekkene er i 1 lin fra en miljøvennlig produksjon, sertifisert etter European Flax og Økotex-standar som garanterer miljøvennlig produksjon. Nå får du flere av disse herlige lintrekkene på salg. Innhold Award Baby Bakst Barn Barnerom Bloggtreff Blomster Borddekking Bryllup Bursdag Bøker cathrineholm Cecilie Christmas Collage Design. Bare til å lete nederst i sminkevesken.


Der ligger fargene vi brukte i fjor sommer;)De kan vi fint bruke i år også! Lysere farger, blått, grønt, korall. Vi i VG hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk.


Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Se ideen til Elastikkarmbånd med forskjellige perler i sommerfarger og følg veiledningen som er gratis. Lag selv Elastikkarmbånd med forskjellige perler i. Mikkelua i sommerfarger Hvorfor skal Mikkelua bare være sort og grå?


Jeg sa i forrige innlegg at jeg føler sommersesongen er i gang, men her i Trøndelag er vi ikke ukjent med lue-vær i den årstida som betegnes som sommer, for det er jo ikke alltid temperaturen er like sommervennlig….

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg