tirsdag 19. juli 2016

Bilderamme med plass til mange bilder

Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her! Det er vi stolte av og veldig glade for. Fraktfritt over 3kr. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe.


Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe.

Vi har mange rammer å velge mellom, enten du vil ha lunt tre, en frisk fargeklatt, skinnende metall eller en festlig kollasj. Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder , slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA. Pynt opp hjemme med noen av våre mange fargerike, ferdig innrammede malerier. De målene som er angitt for rammene forteller hvor store bilder som får plass , det vil si bildemålet.


Der også det målet du skal fylle i når du bestiller en ramme etter egne mål. For å finne totalmålet er det bare regne sammen bildemålet og listens bredde x2. Dekorative rammer til bilder og plakater.

En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Exmor cmos-sensor med full bilderamme 24. Kompletter bildeveggen din med våre kvalitetsrammer for bilder og fotografier. Vi tilbyr fine trerammer i svart, hvitt og eik, samt metallrammer i gull, sølv og kobber.


En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk. I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer, til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet. En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra.


Rammer til bildene dine. Kjøp bilderammer her til innramming. Mange størrelser i både rammer og passepartout.


Det blir mange av de, jeg kan ikke ta vare på alle, men alt for mange blir bare liggende før de forsvinner på merksnodig vis i søppelbøtten. Jeg kan rett og slett ikke ta vare på alle. Alikevell kjenner jeg at flere ikke får den glansen de fortjener, for det ligger jo mye jobb og ikke minst kjærlighet og gode tanker bak disse strekene.


Mange riktig flotte bilder følger ikke standardmål og passer derfor ikke i en standardramme. Kanskje du liker å ta panoramabilder? Eller kvadratiske bilder ?

Det betyr ikke at du må gi opp håpet om å en gang få bildene i glass og ramme. Løsningen er å bestille ramme med dine egne mål. Noen av dem har plass til flere bilder , slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Av og til kan det være rotete og tungvint å ramme dem inn hver for seg. Gallerirammer er store rammer med plass til mange bilder på en gang.


For alle som har et stort hjerte med mange mennesker i: den store bilderammen for familiebildene har plass til opptil bilder. I en original fremstilling bor de alle under samme tak, uavhengig av hvordan det er i virkeligheten. Med denne familie-bilderammen kommer bildene av alle slektningene virkelig til sin rett! Smart og dekorativ bilderamme med plass til bilder - stående og liggende - Gir en god variasjon.


Total størrelse x 17cm. Bilderammen er med oppheng så den kan henge på veggen. Mulighetene er mange - Lag en dekorativ collage av familien, vennene - eller kanskje dine beste. Nederst til høyre er det også en litt større plass med rom for gipsavstøpning av den lilles hånd. Det sølvforgylte, misfargingsbeskyttede materialet sikrer mange år med glede og ser like vakkert ut i mange år fremover i tid.


Helt ny bilderamme med flere størrelser og plass til mange bilder. Perfekt til familiebilder! Har sett sånne passepartout med flere hull til bilder også, men når jeg søker finner jeg bare til enkeltbilder.


Gjør hjemmet lekkert med rammer fra Nfoto! Og de modellene som var kunne ofte bare vise bilder på en dårlig skjerm, men kostet likevel skjorta. For to år siden slo de gjennom på alvor, og tilbudet har blitt bedre samtidig som prisene raste.


Forrige år hadde kvaliteten kommet på plass , og det var nesten vanskelig å finne dårlige skjermer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg