fredag 15. juli 2016

Hjem og interiør

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser. Et vakkert hjem er et hjem med sjel, varme og personlighet, mener Ida.


Så får det heller synes at det leves et liv der.

Hvert år inviterer vi til pølsefest siste lørdag før jul. Helt enkelt, men veldig morsomt. Vi er gjerne stykker her. Den første festen etter innflyttingen i huset var helt rå.


Endelig hadde folk plass til å danse! Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner.


Her finner du et utvalg av flotte kvalitetsmøbler og interiør som ikke alle har i forskjellige prisklasser.

Vi har fokus på kunden- hos oss skal du kunne være deg selv og senke skuldrene når du tar besluttinger. Europris har mye flott av produkter til hjemmet, samt interiør , lys og servietter. Se vårt store utvalg og lave priser på f. Iris lyslenke skaper en koselig stemning og gir et behagelig lys. Heng de i taket, i et hjørne, legg de på bordet eller i en vase. Laget av små håndmalte tråder med et naturvennlig lim.


Detaljer som gjør en forskjell. Bytt ut noe av det gamle med sesongens fineste interiør til en svært rimelig pris. Møbel- lampe- og interiørbutikk i Sandefjord og på nett. Du vil også finne plantebaserte duftlys med eteriske oljer fra Beefayre. I hver utgave presenterer magasinet særegne interiører og lar leseren besøke hjem med sjel og individualitet som utstråler glede.


See actions taken by the people who manage and post content. Klassisk interiør på Bærums Verk. Vi jobber med interiørdesign og prosjekter i alle størrelser fra små kontorer til store restauranter og selvfølgelig private hjem. Vi forhandler hele kolleksjonen fra alle våre leverandører så hvis det er noe du ikke finner i nettbutikken er det bare å sende oss en forespørsel. Dersom du er usikker i dine valg kan du benytte deg av vår interiørkonsulent kostnadsfritt.


Bli med hjem til modellens boho-leilighet Vi har besøkt den inspirerende danske modellen Amanda Nørgaar som nettopp har flyttet hjem til København etter syv år i New York.

Hjem INTERIØR Tekstil. Se det flotte hjemmet hennes her. I den tidligere verksteds-bygningen til NSB finner du nå en av Sør Norges mest særpregede møbel og interiørforretninger. La oss spole litt tilbake.


The story behind the picture. JC Interiør AS er spennende og annerledes gave- og interiørbutikk i Åsane i Bergen. Fra vår nettbutikk Jcinterior.


Bestill enkelt i nettbutikken vår, og betal med bankkort eller faktura. Hos oss finner du interiør du ikke har sett maken til andre steder. Felles for alle våre leverandører er høy kvalitet, rå design og god funksjonalitet. Besøk oss på Skøyen eller på Jessheim for inspirasjon.


Denne butikken kan ikke anbefales til tross. Her er alle nettbutikker som fokuserer på interiør eller har en egen avdeling med slike produkter. Her finner du alt om norsk interiør på nett, interiørbutikker, møbelbutikker, inspirasjonsbilder og mye mer. Sjekk ut bloggposten som handler om våre forslag til de beste butikkene innen denne sjangeren.


Vi tar oppdrag i hele Bergen og omegn uansett om du har et stort eller lite prosjekt. Kontakt oss om dine ideer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg