mandag 25. juli 2016

Borddekorasjon høst

Vi har Bortpynt og Alt Annet du trenger til en Vellykket Fest. Nordens største utvalg! Her finner du artikler om bordpynt til inspirasjon fra Mester Grønn. Borddekorasjon Høst – forslag til et høstbord.


Category: dekorasjon. Høsten er allerede på terskelen, og vi har ikke annet valg enn å ønske oss.

Ja, mange er gaver av naturen - spesielt om høsten. Og heldigvis er disse rikelig rundt oss. Selv i løpet av en kort spasertur i skogen eller i parken kan du allerede samle mange naturlige deco-elementer til festlig borddekorasjon i høst. Fremfor alt forlater den vakre høsten , som ble farget som ved en usynlig hånd i lunefull, varm nyanser.


Gjør gjestene forbauset og til og med være litt sjalu ved å gjennomgå og prøve ut disse tematiske panelene. Valget er bare uendelig. Bordbekorasjon med høst farger og sesongblomster.


Hvis det er en gave, husk å legge til kort og skrive en personlig hilsen.

AmoRosas innpakking består av silkepapir, cellofan og ferske roseblader, alt innpakket med sløyfe. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre.


Se vårt brede sortiment av lykter, borddekorasjon , lysestaker, klokker, speil og mye annet. Mose, lav, konger, nøtter, drivve nyper, og blader. I skogen, på fjellet, i parken, grøftekanten og hagen finner du små skatter.


Sank de sammen nå, så har du noe lekkert å lage dekorasjoner av utover høst og vinter! Kan knytes fast i servietten, rundt stetten på glasset, festes på. Det følger med hvite bånd.


Julestjerner finnes i flere farger og de kan brukes til så mye mer enn bare å plassere dem i en potte. Høsten kommer, venner, og det ville være fint å begynne å bli klar for den nye sesongen. Høst er en virkelig magisk tid på året, og med litt hjelp fra oss kan du også ta med den magiske utendørs innendørs. Jeg skal lage små borddekorasjoner med høst som tema (er til en bursdag). Jeg har kjøpt små hvite potter (duken er hvit), spansk pepper (tenkte å bruke de små røde fruktene), høstlyng og oasis, har også grankavister.


Noen tips til hvordan jeg kan sette sammen dette? Er temmelig grønn på dette. Se konkurransebidragene her.

Vi utfordret stylist og blogger Marianne de Bourg til å dekke tre ulike bord i høstens stiler. Hun dekket alle tre høstbordene med vårt servise Molly og mange andre fine produkter du finner i våre butikker denne høsten. Vi håper du blir inspirert av de flotte bordene! Denne skal jeg krype opp i høst , og se alle serier og filmer som jeg har misset de siste årene.


Tomine og jeg for år siden i Sicilia - jeg fant faktisk ikke noen nyere bilder av oss sammen hvor ikke ansiktet hennes vises.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg