tirsdag 12. juli 2016

Møbelringen harstad åpningstider

Møbelringen harstad åpningstider

Vi tar forbehold om feil i priser, bilder og teknisk informasjon. Det kan forekomme at bilder av produkter avviker fra det faktiske produktet. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider , nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn. Vi er sofaspesialisten som har et stort utvalg av modeller, tekstiler, ben og farger, slik at du kan finne – og sette sammen – en sofa som passer akkurat ditt behov. Kjøp møbler på Bohus i Harstad.


Her kan du velge blant et bredt utvalg innen møbler og interiør. Se kontaktinformasjon og få veibeskrivelse her. Vil lagrer fortsatt en del varer for omgående levering. Begrenset antall kan leveres før jul. Og rekker du ikke å få varer før jul, ja da kommer det mer tid.


Vi håper du lar deg inspirere av vår nettside, men selvsagt er du også hjertelig velkommen i butikken hos oss! Vi vil gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg å finne akkurat det møbelet som passer for deg. Send oss gjerne din huskeliste, så har vi et fint utgangspunkt for en møbelprat!


Møbelringen harstad åpningstider

Vi bestreber oss på å yte god service, ha trivlige butikker, og gi god faglig veiledning til kundene våre. Din e-postadresse vil ikke bli brukt til noe annet formål, og du kan når som helst melde deg av. Møbelringen skal fremstå som den ledende faghandel innen møbel i Norge.


Bestill drømmeferien med Agoda. Stort utvalg av hotell i Harstad. Forbehold om trykkfeil. Har du glemt kontoen din? Julehuset Skeidar Se mer.


Møbelringen harstad åpningstider

Harstad : Nattsafe Lofoten: Betjent skranke ved vårt kontor på Bøsta kl 10. For beløp lavere enn de oppgitte grensene er innskuddsautomat tilgjengelig på Bøstad hele døgnet og i Harstad kl 06. Ved innskudd over maksgrensene innlevert i bank skal erklæring for privat eller bedrift fylles ut. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.


Meld deg inn i kundeklubben! Om du er som oss, opptatt av møbler, interiør, farger, trender og i tillegg vektlegger pris og kvalitet - er det et smart valg å bli. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Vi lager en vakker blomster bukett, dekorasjoner til din anledning Vi leverer i hele Harstad. Alle senger fra Wonderland- Representant fra Wonderland tilstede i butikken torsdag 150x200cm.


Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Norbase på Stangnes er det naturlige knutepunktet for frakt av gods og pakker i Harstad og Hålogaland. De senere år har Vidar Paulsen i tillegg jobbet med å få utnyttet bygningsmassen over butikken, og da kom planene om leiligheter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg