fredag 29. juli 2016

Christoffersen skien

Super bilferie i Skien med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Vi kommer også gjerne på hjemmebesøk der vi kan hjelpe deg med å se løsninger som passer for deg. Systue har vi på huset og kan spesialsy etter dine ønsker.


Christoffersen selger produkter og løsninger som beskytter og setter farge på dine verdier. Virksomheten ble raskt utvidet med tekniske og kjemiske produkter.

Etter hvert ble maling en dominerende varegruppe. Finn kundeavis fra C. Her kan du finne alle C. Fargerike Porsgrunn C. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på. Vi er en regional leverandør av beskyttende maling til metall- og treindustrien. Størst omsetning har vi fra import og salg av billakk til lakk og karosseriverksteder på Østlandet, Sørlandet og i Nord-Norge.


Prøv vår app gratis i dager.

Når kun det beste er godt nok i alle ledd. Reviews Var ute et gode råd. Traff en hyggelig person som svarte flott på alle. Vi vet hva som er viktig i utvendige oppussingsprosjekter i et værhardt land som Norge, og har kompetanse på valg av riktig produkter for optimal kvalitet og varighet. I Norge leverer vi reparasjonslakk (refinish) til lakkeringsverksteder og annen industri som sprøytemaler.


Vi som er her er en gladgjeng som setter kunden i fokus. Vi er en faghandel innen maling – gulv - tapet – interiør – gardiner - solskjerming. Vi liker å utvikle oss hele tiden, for å inspirere og veilede våre kunder best mulig.


Christian Fredrik, utviklet virksomheten med mer engros salg i Telemark. Du kan ikke søke uten å skrive minst et ord med tegn. Vennligst oppgi en verdi.


Du må ha minst ett søkeord med minst tegn. Styreleder Handelskompaniet AS. Blå boks med gullskrift fra Cand Pharmacy, C. Litt slitt, men fin (se bilder). Bli medlem i Skien By.


Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er C. Det er registrert ansatt(e) i bedriften.

Butikker, helse og velvære, servering, opplevelser og overnatting i Skien. Vi er en Mal Proff partner butikk som betyr at vi tilbyr henting av varer for Mal proff kunder! Du får da som Mal proff kunde nytte av flere hentepunkter og lengre.


Ting å gjøre i Skien : Se anmeldelser og bilder av ting å gjøre i Skien , Norge på TripAdvisor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg