onsdag 20. juli 2016

Betong pynt

Her finner du en stor mengde festtilbehør. Bestill drømmeferien med Agoda. Glassflasken har hun beholdt utenpå betongen som dekor, mens avstøpningen av chipsboksen har fått på seg pynt i form av perler og ståltråd. Her er det bare å boltre seg i ulike flaskefasonger, perler og annen pynt.


Enkelt, og veldig effektfullt!

Stikk innom Marits blogg I en sving for flere tips! Her kan du se forrige innlegg på betong. Vi hadde akkurat brukt masse tid på å lage uterommet koselig, og endelig var det tid for å få på plass litt pynt. Igjen blandet jeg opp betong fra Rayher, men denne gangen sørget jeg for at den ble litt tørrere enn det vi har blandet tidligere (ved å ha i litt mindre vann).


Betong består av sement, san stein og vann. Kjennetegnet med betong er at det er en flytende masse som formes og fordeles under en støpingsprosess. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av hagepynt som dekorstein og kantbånd.


Kjøp på nett eller i butikk.

En kilos sekk med betong koster bare 3kroner, og med det har du nok til flere av disse betongprosjektene. Når vannet fordamper, krymper betongen litt, og du klarer ikke å unngå at det blir små sprekker. Dette kan du til en viss grad unngå ved å legge et armeringsnett i betongen. Armeringen binder betongen sammen og gjør at krympesprekkene blir mindre og jevnere fordelt.


Se ideen til Skåler av store runde skall av betong og følg veiledningen som er gratis. Lag selv Skåler av store runde skall av betong og bestill materialene til. Lage kakepynt selv – søte klovner av icing Ballong-sverd til Sjørøverfest!


Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Bare fantasien setter grenser for betongens formbarhet. Riktig produsert og ved normal bruk har betong lang levetid og stor styrke. Legg kassen på bakken med åpningen opp.


Legg nedi armering og fyll betong til kanten av kassen. Når betongen er herdet spyler du ut sanden og støper det ferdige elementet fast til fundamentet. Bygg forskaling, legg i armering og fyll opp med betong.


Du kan kaste konkrete ornamenter for verftet ved hjelp av en rekke elementer for å forme formen. Flott løper produsert i lin og bomull. Betongbor med wolframkarbidspiss og dybdemarkering på boret.

Velg mellom delikate babyrosa og babyblå vaser, lysholdere med strass, lyslykter i keramikk, lykter i klart glass, speilbrikker, lysfat og annen lekker pynt og dekor. Egner seg til slagboring i tegl og betong. Alle pyntegjenstandene er av høy kvalitet og kan brukes som pynt i hjemmet etter at man eventuelt har brukt det i selskap. Følg oss og vår bransje på LinkedIn. Skap nettverk med oss som jobber her og del egne nyheter med oss.


Bredt utvalg og gode priser på støpejern. Eksklusive og dekorative produkter, mye lekkert til både hus, terrasse, balkong og hage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg