onsdag 6. juli 2016

Oljedekkbeis på terrassegulv

Bestill enkelt i vår nettbutikk. Eller besøk en av våre butikker. Vi leverer terrassegulv i plast eller kompositt. Kom innom vårt Showroom på Notodden for inspirasjon.


Som medlem på viivilla.

Vi i Villa - din tipser i villahverdagen. Jeg ville vært skeptisk til å benytte oljedekkbeis , eller maling, på et utvendig gulv. Og det slites ganske raskt vekk, med eks. Da hadde jeg heller akseptert et mørkere gulv og brukt Tjæralin på nytt.


Vis mer – Vi anbefaler terrassebeis på vanlige terrassebor sier han. Tidligere beiset terrassegulv , renses med TREBITT Terrassebeisfjerner, skyll meget godt med vann. På gulv med stedvis nedslitt beis, samt ved bytte av farge på beisen, anbefaler vi deg å bruke TREBITT Terrassebeisfjerner slik at underlaget blir mest mulig ensartet og for at treverket skal kunne trekke til seg ny beisbehandling.


Vannbasert trebeskyttelse kan uten problemer brukes på tre, som tidligere har vært behandlet med oljebasert trebeskyttelse.

Omvendt kan oljebasert over vannbasert være problematisk, så spør fagfolkene hos din lokale Flügger-forhandler om råd før du begynner. Vi har en beiset stor terrasse på sommerhuset – vi ønsker å fjerne den gamle beisen og la terrassen gråne. Men for å fjerne den gamle beisen må vi bruke terrasserens som gjør treverket mykere. Vil det ødelegge den nødvendige overflaten på terrassebordene slik at vi må fortsette med beis? Dekkbeis har nesten samme dekkevne som maling, men vil ikke skjule treets struktur på samme måte.


Dekkbeis og maling beskytter begge bedre mot lysnedbrytning enn beis. Det kan derfor gå lengre tid mellom hver påføring. Dekkbeis krever hyppigere vedlikehold enn flater som er malt med høykvalitetsmalinger. Men pass på at det heller ikke er meldt regn det første døgnet. Vil du ha perfekt resultat bør du ikke beise en kveld før nattefrost.


Om du trenger ett eller to strøk kommer an på beisen du velger, og på hvor dekkende du ønsker å få den. Det er ulike varianter på markedet. Beise NYTT trykkimpregnert terrassegulv.


Denne bruksanvisningen gjelder for trykkimpregnerte furugulv på terrasser. Tidligere ble slikt gulv behandlet med oljer, men i de senere år har TREBITT TERRASSEBEIS overtatt som behandlingsmetode. Grunning og to toppstrøk er en miljøvennlig behandling som tar optimalt vare på trehus.


Hus som er behandlet fra før med maling, dekkbeis eller beis skal ikke grunnes.

Hus som fra før er beiset kan påføres ny beis, dekkbeis eller maling. Ja, for du må bruke rulle på et terrassegulv , med unntak av første gangs behandling, da du bør bruke pensel for ev. Er det langt ned til bakken, er det ekstra viktig at det ikke gir etter.


Tips og råd til deg som skal bygge hus, hytte eller garasje eller pusse opp. Hage, terrasse, hageverktøy og hageredskap. Derimot finnes det utstyr som kan kobles på høytrykksspyleren slik at strålen blir mindre kraftig, og dermed egner seg til vask av terrassen, opplyser han.


Man kan feste på et terrrassevask-tilbehør på pistolen på selve høytrykksspyleren. Da har man mulighet til å stille styrken på trykket som kommer ut. Se beste pris på Jotun Drygolin Oljedekkbeis (liter). Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Dekkbeis, Vegg, Utendørs, 9L,. Legg på skumgummimadrasser som du trekker med rimelig tekstil, og pøs på med deilige puter. Selv på en liten terrasse eller veranda kan man skape loungestemning, som her med modulserien Garpen fra Ikea. DRYGOLIN Oljedekkbeis – Jotuns originale. Dekkbeisen er meget værbestandig og har god beskyttelse mot.


Butinox Futura Dekkbeis har meget god værbestandighet og holdbarhet, i tillegg til langvarig farge- og glansstabilitet. Både oljedekkbeis og oljemaling gir en dekkende film, men maling gir en tjukkere film og har lettere for å flasse enn dekkbeis. Behandling av terrassegulv med maling eller dekkbeis? Hvis det er maling du har på vegg kan du kun bruke maling. Beis fra før = beis, oljedekkbeis eller maling.


Treolje finnes i flere varianter, og er først og fremst beregnet på terrassegulv , utemøbler, detaljer og synlige flater av trykkimpregnert furu og sibirsk lerk. Oljen har god inntrengningsevne, og er også godt egnet som grunning før maling eller dekkbeis. Ulempen er at oljen ikke er slitesterk, derfor bør nytt lag påføres hvert år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg