torsdag 7. juli 2016

Oljelys

Ta kontakt med oss på chat eller e-post. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Oljelys med lang brennti med eller uten lokk. Legg i ønskeliste Fjern fra ønskeliste.


Les mer om kjøp og hent.

Kun for utendørs bruk. Emo er Norges ledende distributør av forbruksvarer. Vi selger mer enn 15. IT-supplies, skrivere, mykpapir, renhold.


Da jeg startet opp bilen min her om dagen begynte oljelampen å lyse gult etter at bilen hadde gått i noen sekunder. Det opphørte like etter. Mange tenner lys på graven for å minnes den avdøde, spesielt på merkedager og helligdager.

Du får kjøpt ulike typer lykter og lys hos oss. Oljelampa er rød og når den lyser indikerer den at noe er i ferd med å bli alvorlig galt i løpet av veldig kort tid. Man skal IKKE kjøre videre til neste. Dette smarte oljelys et bruker vanlig matolje som brensel. Skap hyggelig atmosfære med stilrene oljelys og lang brenntid.


Fin innredningsdetalj - spesielt i glasslykter eller i gruppe. Et smart alternativ til telys – kan tennes og slukkes flere ganger. Brenntid ca døgn (550), ca døgn (575). Pakning på stk (550) alt.


Fint dekorasjonslys til utendørs bruk. Menuetts oljelys med lokk har nydelig dekor og lysholder i værbestandig PP-plast. Selges i tre ulike utførelser. Oljelampa i bilen min startet og lyse i dag, og fikk litt av og på.


Tilslutt lyste dne hele tiden. Jeg har peila oljen minst ganger så er 1 sikker på at det. KONWI AS målsetting er å levere et bredt og komplett utvalg av hjelpeverktøy og utstyr til våre kunder, slik at arbeidsdagen blir sikrere og enklere.

Vi i Jølstad Begravelsesbyrå benytter lokalkunnskap når vi bistår etterlatte i forbindelse med begravelse og dødsfall. Gravlys hjerteformet. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Når jeg starter opp bilen blinker en gul oljelampe 4-ganger.


Dette indikerer vell for lite olje på bilen, men dette er ikke. Noen som vet om det er noe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg