tirsdag 21. juni 2016

Perforert folie

Effektiv og skånsom måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Sjekk ut Perforert Folie. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Klistermærker og skilte på foliekniven.


Svakt grønnfarget perforert folie i polyetylen. Brukes i hovedsak på alle innervegger.

Kan også brukes på yttervegger der det er inntrekt dampsperre. Hovedoppgave er å stoppe støv og flimmer fra isolasjon, spesielt under montering av panel, plater etc. Produktet er gjennomsiktig slik at rør- og el-installasjoner synes igjennom.


Perforert folie er den optimale løsningen ved print av bilde på ruter. Fra innsiden kan se ut pga. Kan legges på med såpevann og nal.


Den brukes mye på å heldekke bakrute på bil, elementer av print som går over ruten. Ditt Grafisk tilbyr et komplett tjenestespekter på veien til økt synlighet og vekst.

Ikke nøl - vi gleder oss til å høre fra deg! Vindusfolie som man kan se gjennom, men som stopper øyet ved den hvite forsiden. Der profilering av kjøretøy med andre typer folie er begrenset til karosseri, er printet perforert folie godt egnet for montering på vindu.


Den perforerte folien gjør at du beholder utsyn fra innsiden av bilen, samtidig som det hindrer innsyn utenfra. Overlaminerings- og beskyttelsesfolie. Dersom vindusfolien skal monteres utendørs, kan det være hensiktsmessig å laminere den.


De vanligste laminatene er Anti-tag som gjør at grafitti kan vaskes vekk, samt UV-laminat, som sørger for at trykkfargen ikke blekner i vær og vind. Utskjært helfarget folie behøver ikke å UV-lamineres. Man kan også printe på frostet folie , og dette gir et ganske dust, men lekkert resultat.


Frostet folie brukes også mye på vinduer i kontorlokaler, som innsynsbeskyttelse på dører eller glassvegger. Med frostet folie slippes lyset igjennom, man kan se om det noen i et rom, men ikke detaljer. Min misjon er å gjøre oppussing enklere slik at enhver kan skape drømmehjemmet sitt, uavhengig av budsjett eller situasjon!


Jeg er stolt av å kunne tilby Norges største utvalg av selvklebende folie til møbler, interiør og vindu, i tillegg til flere innovative nyheter som gjør oppussing enkelt. Håper du finner noe som faller i smak! All annen folie vil favorisere sikt fra den mørke til den lyse siden. Det går ikke å trylle slik at man får enveis sikt uansett lysforhold.


Perforert vindusfolie vil virke slik at den som er nær perforeringen vil se gjennom folien hvis lysforholdene er tilstede.

Dvs sitter du på en buss med slik folie på vinduene ser du gjennom pga 2. Folie med sort bakside, for montering på vinduer eller transparente flater hvor. Det er lett å se motivet og bildet blir veldig bra selv om folien er perforert siden. Velger du perforert folie , er fordelen at du kan.


Dersom dekorfilmen skal monteres på vindu som står utendørs, laminerer vi vindusfolien slik at vinyl folien tåler vær og vind. Damp og fuktsperre i gulv legges på den varme siden av isolasjonen. Det er meget viktig at damp og fuktsperren aldri benyttes utvendig for å erstatte asfaltplater (vindsperre) eller veggpapp. Mange muligheter med perforert vindusfilm, klart bilde fra utsiden, sotet vindu fra innsiden. Striper og heldekk i frosted folie , Mona i 4-fargers trykk på folie , konturskjært.


Digitaltrykk på selvklebende folie til vindu års garanti not falming, avflassing og krymping. Vi bruker en 2mm tykk plate av alusandwich som er en plastplate med et lag aluminium på begge sider. Dette er et sterkt og stabilt materiale som holder seg fint under alle forhold. Platen blir så pålimt en reflekterende digitaltrykket folie fra 3M som er laminert med et lag plast.


Dette sikrer et husnummerskilt som tåler allslags vær i. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Når du skal legge på folien , starter du på toppen av vinduet, og stryker nedover. For å fjerne resten av boblene, start på midten, og stryk over vinduet med en børste eller nal. Skjær vekk eventuell overflødig folie.


Du trenger: Sprayflaske til Zalo-vann. En myk bred børste eller nal til å stryke ut bobler med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg