tirsdag 28. juni 2016

Strykebrett

Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Finn Enkelt Nettets Beste Priser med Kelkoo. Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online.


Unngå strykemerker med riktig strykebrett.

Velg blant ulike farger, design og størrelser hos oss. Steamer og strykebrett holder klærne rynkefrie. En steamer vil spare deg penger og sørge for at klærne dine ser bra ut. En håndsteamer får klærne dine til å vare lenger fordi damp gir den tryggeste og mest skånsomme finishen til tekstiler. Trenger du et nytt strykejern?


Vi har et stort utvalg av strykejern i alle prisklasser! Hos oss finner du ditt nye strykejern. Strykebrett Strykebrett.

Store og små strykebrett. Gjør hverdagen enklere med praktiske hjelpemidler for vasking og stryking. Her finner du strykebrett i flere størrelser, selv små, praktiske som plasseres oppå bord. Vi har også separate trekk, hvis du har slitt ut det gamle.


LEIFHEIT STRYKEBRETT AIRBOARD COMPACT M Airboard strykebrett fra Leifheit i størrelse 120x38cm. Dette er et strykebrett i toppkvalitet. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Rörets strykebrett har en hard strykeflate (1x 2cm) for et ekstra glatt strykeresultat, fire forskjellige høydeinnstillinger (opptil cm) samt uttrekkbart strykejernstativ.


En annen fin detalj som gjør strykingen hyggeligere, er det fine Øko-tex-sertifiserte trekket i 1 bomull. Frisk opp badet ditt med nytt baderomstilbehør! Hos Europris finner du alt av tilbehøret du trenger. Vi har større ting som skittentøyskurv, speil, tørkestativ. Metall strykebrett med 1 bomullstrekk i topp kvalitet.


Kan justeres mellom fem ulike høyder opptil cm. Kjøp via vår store webshop. Søk etter strykebrett på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på strykebrett fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.

Materialet slipper gjennom damp fra strykejernet slik at det ikke dannes fuktighet. Ekstra stabilt og slitesterkt fordi rammen og stativet er laget av stål. Holderen har varmebestandige silikonputer som hindrer riper på strykejernet.


Vi har normalt alltid på lager og sender samme dag som du bestiller. Se våre nettsider for mer. Jeg forventede en bedre kvalitet fra Leifheit, men måske har jeg blot været uheldig med det strygebræt, jeg har fået. KitchenTime selger strykebrett fra kjente varemerker! Praktisk bordstrykebrett.


Tar liten plass når det er sammenslått. Ekstra fint resultat fordi strekkmetallet slipper ut dampen. Veggmontert strykebrett H8leveres uten strykejern og passer perfekt til små leiligheter, hybler og lignende.


Et veldig populært produkt som vi har god erfaring med over mange år. Leveres kun i hvit farge som på bilde. Stativet er 39cm høyt (fra nedre festeanordning). Holder for strykejern og stativ til å ta av om man kun ønsker å bruke overdelen.


Stativ av plantet gummitre, strykebrett av sponplate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg