onsdag 22. juni 2016

Lag eget puslespill

Lag ditt eget puslespill med ditt eget bilde, motiv og tekst. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Det er vi stolte av og veldig glade for.


Vri hjernen med morsomme eller irriterende pusleleker!

Det finnes ikke makent i hele verden. Perfekt trykk og presis stanseteknikk garanterer optimal kvalitet. Puslespill er en perfekt gave til store og små!


Send inn favorittbildet ditt og smartphoto trykker bildet i fotokvalitet på puslespill i tykk papp. Et fotopuslespill er morsomt for både gamle og unge. Legg ditt eget bilde som puslespill : Legg den ene brikken sammen med den andre, oppdag små detaljer og tenk tilbake på de gode øyeblikkene.


Finn fram yndlingsmotivet ditt og bestill puslespill hos oss med ditt eget bilde på nettet.

Ca 3mm tykke biter i tre. Lag puslespill rimelig og enkelt! Ypperlig gaveide til litt større barn. Nå kan du sette bilde av barna, bikkja eller båten på ditt eget Ravensburg puslespill. Er moren din en ivrig pusler?


En flott gave til alle som liker noe å pusle med i hverdagen! Eller er nevøen din alltid opptatt med ulike puslespill ? Lag et unikt puslespill med ditt eget bilde! Da er dette puslespillet med eget motiv den perfekte gaven til dem. Lag din egen kopp, musematte, telefondeksel, magneter, puslespill og annet med egne bilder. Alltid rask levering.


Lag enkelt ditt eget puslespill med bilde hos cewe. Det kan man bare bli glad av! Her finner du pusespill med ulike motiver som kjente landemerker og flotte fotografier.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Eller man kan utfordre barna sine til å se hvem som bruker kortest tid på å pusle ferdig.

Et puslespill er en koselig gave som gleder for hver bit du klarer å plassere! Små biter egner seg ikke for de minste. For små barn har oppgaver med få, men større biter.


Den avanserte puzzler tar utfordringen med oppgaver mer enn tusen eller to tusen stykker. Du selv 3D puslespill som går flyet. Med mange puslespill i klassen kan elevene arbeide individuelt med puslespill som passer den enkelte, og de kan jobbe i sitt eget tempo. Arbeidet blir lystbetont og elevene jobber effektivt uten å vite at de jobber.


Størrelse: 15cm x 25cm x 3cm Passer for barnehager, skoler og små barn (eller som gave til kjæresten). Gir virkelig god fargegjengivelse. Vi har puslespill i mange forskjellige kategorier, og i fire forskjellige vanskelighetsgrader.


Vores puslespill er gratis og online fra hvilken som helst datamaskin, men også fra smarttelefonen eller nettbrettet. Her kan du finne puslespill for barn så vel som for voksne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg