fredag 10. juni 2016

Jotun båtpleie

Etter en lang vinterlagring er det ikke bare bunnstoffet som skal på, også resten av båten skal få sitt. Se våre produkter og farger for båt. Jotun båtpleieprodukter hjelper deg. Kjøp dine vask- og poleringsprodukter på seasea.


Spesielt egnet for utsatte trekonstruksjoner, kuttflater og endeved.

Gir beskyttelse mot angrep av råtesopper og treborende insekter som borebiller. Dokumentert beskyttelse. Polishen til båt fjerner mindre riper, oksidasjon (forvitring), smuss og rustflekker meget effektivt. Når du påfører for hånd vil du oppnå god ren effekt.


Forhindre begroing på skroget. Valg av riktig bunnstoff for din båt og din type bruk er derfor meget viktig. Interiør- og eksteriørmalinger skal ha gode tekniske egenskaper som gjør at de fungerer optimalt på de områdene du har behov for å male.


Vi flytter nå Båtpleiekongen inn til Bilpleiekongen.

På denne måten vil vi kunne gi deg et bredere utvalg av alt du måtte trenge til båtpuss, stell og. En av Norges største leverandører av produkter til karosseri- og lakkverksteder. Stort utvalg innen lakk, bilrekvisita og verkstedmateriell. Kommer i seks farger, hvor hvit og grå er egnet for aluminiumsbåter.


Optimalt poleringsmiddel for krom og rustfrie overflater. Produktet er basert på siste generasjons nano teknologi og legger igjen et tynt beskyttende belegg for en unik langtidsvirkning. BÅTPLEIE BÅT 5L RIB RENS JOTUN.


Dypvirkende rengjøring for RIB båter og gummidetaljer som fendere, gummilister etc. Løser og renser overflaten for skitt og olje. BHP Gelcoatsparkel JOTUN. Rubbing JOTUN MARINE RUBBING.


Kjemisk rensende rubbing som egner seg både for manuell og maskinell polering. Meget effektiv rubbing og polering av gelcoat. Fjerner små riper, oksidering, smuss og flekker. Teak Cleaner må ristes før bruk og påføres med pensel eller rull. La virke i minutter og skyll godt med ferskvann.


Beskytt deretter treet med Teak.

Gummibåtrens JOTUN RIB CLEANER. Vannbasert sealer basert på kinesisk treolje. Det er enkelt å bytte til NonStop Supreme. Uansett om du har et selvpolerende eller hardt bunnstoff kan du påføre NonStop Supreme direkte på det eksisterende bunnstoffet med noen få unntak.


Vask og polering av aluminium. Bestill i nettbutikken nå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg