torsdag 9. juni 2016

Grå sengehimmel

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng.


Grå sengehimmel

Se hele sortimentet her! Kjøp sengehimmel hos Babyshop. Du finner også andre Soverom produkter fra FORM Living hos Lekmer. Med en sengehimmel skaper man straks en delikat og lun følelse på barnerommet.


Massevis av sengehimler på Jollyroom Her på huset har vi et supert utvalg av sengehimler. Produktet er midlertidig utsolgt. Sengehimmel - Jabadabado ( Grå ) 59-Legg i handlekurv. Dersom du ønsker å motta en epost når vi får det.


Sengehimler gir et lunt preg til soveplassen, samtidig som de er utrolig dekorative på barnerommet. Vidde nederst 8cm. Vær oppmerksom på at dette ikke er en leke for små barn.


Hold mindre barn under oppsikt. Håndlaget sengehimmel i rund modell med stoff i vasket bomull og toppring av metall. Stoffet er avtagbart og vaskbart. Løkke øverst for oppheng.


Obs: Dette er ingen leke. Lag et morsomt og hyggelig sengemiljø ved å henge himmelen over sengen, eller hva med å plassere den over en lenestol i stuen? Skab en herlig atmosfære på børneværelset med sengehimler. Et børneværelse er det ste hvor børnene både skal.


Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Denne nydelige sengehimmelen får barna til å føle seg trygge i sengen. Kan eventuelt også benyttes som en hyggelig lekekrok med puter. Grå lang sengehimmel fra Sebra som henges i taket.


Grå sengehimmel

Over sprinkelsengen vil den skape et lunt og godt sovested for den lille. Den har en metalbøjle i toppen, og derfra en hempe som som gjør det enkelt å henge den opp samtidig som det. Koselig sengehimmel i hvit som er en perfekt innredningsdetalj i barnerommet. Festes enkelt med en krok i taket. Under denne skapes magiske øyeblikk, eller fine drømmer.


Passer perfekt over barnesengen. Den kan også brukes som et leketelt med madrass og puter i. Den flotte og stilfulde sengehimmel skaber den perfekte plads til at sove, slappe af, læse eller lege. Lav et sjovt og hyggeligt miljø ved at hænge sengehimmelen over sengen eller i hvilket som helst rum i hjemmet. Metalbøjlen i toppen gør det nemt at fastgøre en uro inde i sengehimmelen.


Grå sengehimmel

Farver som rosa, grå , mørkeblå og cremefarvet er nogle af valgmulighederne. Det varierer fra mærke til mærke, hvilke farvevarianter den enkelte sengehimmel fås i. For eksempel har Vanilla sengehimle i dejlige mørke farver som rosa og blå, hvor sengehimle fra Cam Cam har rolige lyse nuancer af grå og cremefarvet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg