torsdag 23. juni 2016

Gjøco fargekart

Fargekartene er retningsveiledende og fargene kan variere med underlag, lysforhold og glansgrad. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen. Nytt fargekart fra LADY er nå tilgjengelig hos våre forhandlere!


Gjøco fargekart

Silkematt interiørmaling til vegger av bygningsplater, tapet, glassfibervev, puss og betong i tørre rom. Luktsvak og slitesterk med suveren vaskbarhet. Tørker hurtig og har dekkgaranti allerede etter to strøk.


Enkel å male med og gir et vakkert sluttresultat. Det er helt nødvendig å ha et nøyaktig system som beskriver fargen entydig. Ber du en skoleklasse fargelegge en kjole r. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.


Gjøco fargekart

Høykvalitets terrassebeis for beskyttelse av trykkimpregnert treverk. Opptil tre års vedlikeholdsintervall. Gir en ekstra hardfør finish. Kan blandes i flere farger.


Til bruk på både nytt og gammelt treverk. Jeg har nettopp sparklet og strimlet gipsplater. Hadde et spann med gjøco medium sparkel og et spann med harmoni lettsparkel medium (fra maxbo). Beisen er robust og fargebestandig med opptil års holdbarhet.


Gjøco fargekart

Alle nyansene kan kombineres med hverandre – enten du velger ton i ton-maling eller kule fargekontraster. Tendenser i tiden: Vi stopper opp og tar oss tid til å reflektere over vår livsstil. Det samme gjør vi med valg av farger. Les tester og omtaler før du kjøper. Følg bruksanvisningen på emballasjen.


Gjenta behandlingen ved veldig skittent underlag. La tørke godt før videre behandling. Løs beis fjernes og grå, værslitte flater må stålbørstes eller slipes ned til friskt tre før videre behandling.


Produktet skal endatil være en såkalt testvinner. Nedenfor finner du elektroniske fargekart som vi har utarbeidet med fokus på tradisjonelle linoljemaling. Vi tilbyr ekte linoljemaling fra Wibo. Malt eller lakket treverk må slipes ned til bart treverk. Det anbefales å ta prøveoppstrøk på et lite synlig område, hvis en er usikker på om treverket er behandlet og for å sjekke om fargen er som ønsket.


Se forøvrig teknisk datablad. Terrassen så strøken ut da den stod ferdig beiset 10.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg