torsdag 16. juni 2016

Branche putetrekk

Branche putetrekk

Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. Putetrekk - Alltid mange varianter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.


Branche putetrekk

Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Branche Charmeuse er et eksklusivt 1 premium silkeputevar som med sin glatte overflate lar huden og håret gli over puten mens du sover. Også kjent som anti-rynke putetrekk da det har vært brukt siden antikken i østen. Silkeputetrekk vil trekke til seg fuktigheten fra huden om natten slik som bomull gjør. Dette betyr du ikke får mer rynker på den siden du sover mest på, når du våkner så vil huden din føles fantastisk og hydrert.


Branche putetrekk

Den eksklusive silken fra Branché inneholder aminosyrer, akkurat det samme som huden og håret, og vil derfor gi pleie og stimulere fornyelsesprosessen natten. Autorisert forhandler - FRI FRAKT over 3kr - til virkedager leveringstid. Alle våre putevar tåler mange vask og er veldig slitesterke. Du kan velge blant bomull, velour og sateng i flere ulike farge, mønstre og størrelser. Bytting av varer Rask levering Klikk og hent i. Branche putetrekk i 1 Premium charmeuse mulberry silke er hollywoods best bevarte hemmelighet for en vakrere hu også mens man sover.


Både Oprah, Kim Kardashian og Beyonce har gått ut å fortalt at dette er det eneste putetrekket de bruker. I tillegg har Branche putetrekk blitt lovpriset i mange store amerikanske magasiner. Anbefalt av Eve Cameron, skjønnhets director i magasinet She. Hun skriver at putetrekket er hennes favoritt produkt akkurat nå.


Ta skjønnhetssøvnen til et nytt nivå med et putetrekk av silke. Ikke bare er det behagelig å hvile hodet på, silke skal også sørge for mindre slitasje på håret, færre rynker og finere hud. Pynt sofa og seng med denne lekre pynteputen i en deilig fløyelskvalitet.


Men faktum, spisestue med kjøkken er viktig del av et Hus. Hollywood-favoritten Store stjerner som Kate Winslet og Reese Witherspoon kan nok velge og vrake fra øverste hylle når det kommer til rynkekremer og hårbehandlinger. Men fortsatt velger de å bruke putetrekk av sateng eller silke for å virkelig sørge for å våkne opp friske og vakre, skriver Stylelist.


Silkens glatte overflate vil i tillegg forebygge rynker i ansiktet, da huden ikke vil møte motstand og bli liggende i folder som ved bomullsstoff. Bomullsstoff i mange putetrekk er i tillegg for hardt og absorberende, slik at fuktighetskremen og hudens naturlige oljer vil suges opp av materialet. Frisør Trym Oen hos Hendrix Hair har tidligere forklart til Klikk Mote at det blant mange Hollywood-kjendiser har blitt populært med putetrekk fra produsenten Branche – som er i 1prosent mulberry-silke. Prøv øyemaske og putetrekk i silke fra Branché Masken stenger alt lys ute. Du får dypere søvn og våkner mer uthvilt.


Den pleier og skåner huden rundt. Med våre fantastiske putetrekk og øyemasker fra Branche er det helt sikkert at de gjør akkurat det! Deilige farger og matchende øyemasker. Vi har putetrekk i den beste silke kvalitet.


Branche putetrekk

Slik kan dine kjære sove som prinser og prinsesser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg