torsdag 23. juni 2016

Grå murstein

Grå murstein

Vårt brede sortiment av murstein er resultatet av generasjoners erfaring med bearbeiding av leire. Fra teglverk i hele Danmark produserer vi alt fra eksklusive, bløtstrøken murstein til masseprodusert maskinstein av høy kvalitet. Murstein fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig.


Grå murstein

Når man skal lage en støttemur, er det viktig å velge riktig murstein. Samtidig må man også vite hvordan man skal legge den for et best mulig resultat. Husk alt av materialer før du starter Uansett hva slags mur du skal bygge, om det er blokkmur eller støttemur, er valget av murstein viktig. En tapet med grå murstein gjør ditt rom mye tøffere. Skap et urbant hjem med denne tapeten.


Fasaden på dette bygget var inspirasjonen til denne murtapeten. En tøff tapet med mursteins- og puss-look fra Rasch. Tapeten har motiv av en rustikk, pusset vegg med. Vi bruker informasjonskapsler for at vi kan gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.


Grå murstein

Grå engobert maskinstein med lett preg og sort spill. Innova er en nyutviklet mursteinserie der vi kombinerer flere produksjonsmetoder for å skape markante murstein til svært konkurransedyktige priser. Serien rommer klassisk serieprodusert murstein som vi foredler for å skape en økt fargedybde og spill i steinens overflate.


Klinker, murstein og fasadetegl benyttes mer enn noen gang, og er produkter velegnet til å møte utfordringer som stilles ved klimaendringer. Mer nedbør og høyere temperaturer stiller nye krav til utvending kledning, og gjør klinker, mustein og fasadetegl til et uslåelig valg! En rustikk murblokk som brukes for å skape en tydelig og stabil innramming av den lagde overflaten.


Blokken er tromlet og kan brukes til å bygge mur, men også som. Hos MAXBO finner du alt av teglstein, murstein og ildfast stein. Jeg tenker derfor litt på å male muren, men ser ikke for meg hva som kan bli pent. Hvite murstein synes jeg ikke har vært noe pent der jeg har sett det, men hvordan det blir her vet jeg ikke.


Noe som sikkert hadde vært stilig hadde vært og tatt den helt ut og malt muren sjokkgrønn eller noe, men så ekstreme er vi dessverre ikke. Vi har et flott showrom i Oslo med utstilling av et stort utvalg teglstein, takstein og marktegl. Showrommet er åpent for alle, men dersom du ønsker en fagprat. Med våre arkitektoniske mursteinsfasader kan du bringe med deg litt av utelivet inn.


Grå murstein

De gjøre enhver vegg dekorativ og stilig. Alle har sine favoritter når det kommer til mursteinsvegger, enten du leter etter en ren og moderne tapet, som våre tapet med hvitt mursteinsmønster, eller en grå mursteinstapet for en koselig atmosfære. Pust nytt liv inn i dine møbler og innvendige flater.


Alle stein er kvalitetsikret og plassert på paller, noe som fører til at det er enklere for dem som ønsker å mure selv. Kjøp på nett eller i butikk. Skiferen er en grå skifer med svake nyanser i grønt og et lett sølvaktig sk. Vurder gråtoner med et snev av gult hvis du ikke vil ha et stikk av blått i den grå farge.


Derfor anbefaler han folk å velge en litt mer dempet hvitfarge til peisen, gjerne med et snev av grått. Peisen vil fortsatt fremstå som hvit, men den vil se litt mer naturlig ut og passe bedre inn i interiøret. Malingen påføres med rull eller pensel, avhengig av hva som fungerer på overflaten som skal males.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg