tirsdag 14. juni 2016

Garderobestang holder

Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! To garderobestenger kan monteres i samme holder. Anbefalt avstand mellom to holdere er maks cm. Veiledende pris 400. Du kan også være interessert i.

Holderne skrus direkte på veggen. Rørholder Orden og system i garderoben! Forkrommet holder til mm kl. Les om vilkårene i garantiheftet. Finnes i flere bredder og dybder.


Hekt fast stangholderen i en knekt. To stenger kan kombineres i samme garderobestangholder. Montering av garderobestang mellom stativ og vegg.


Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge.

Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Klesstang til garderobeinnredningen. For å utnytte plassen maksimalt, samt holde orden i for eksempel klærne, så trenger man et system. Et innredningssystem.


Skreddersydd innredning gir deg alle muligheter til å lage din egen garderobe basert på dine behov. Har man walk-in closet eller skyvedører foran innredningen, vil ofte behovet være forskjellig. Diskré holdere til montering av garderobestang fra Elfa Lumi. Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer.


Elfa holder til garderobestang hvid. Velkommen til Mitt Biltema. Bruk denne garderobestangholderen kombinert med en garderobestang til å skape plass til opphenging inne i hyllesystemet. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine.


Har en liten nisje i entré der jeg skal sette opp en garderobestang. Jeg må feste den til veggen på begge sidener. Har sett på elfa sine sider, det eneste jeg finner er en slik som festes i taket. Taket hos meg er altfor høyt.


Det har jeg alltid drømt om, slik at klærne kan være til pynt samtidig som det er lett å holde oversikt. HØYDEFORSKJELL: Stengene som klærne henger på, er fra Langlo.

Foto: Marianne Wie og Yvonne Wilhelmsen Del av en helhet. Garderobeløsningen er fra Ikea. En smart ide er å lage ekstra lagringsplass under klesstangen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg