torsdag 30. juni 2016

Hytte soverom

Nordlyshytter kan i samarbeid med sideentreprenører tilby nøkkelferdig leveranse. Vi leverer innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl. Fri frakt, rask levering og lave priser! De fleste vil også at soverommet skal være lunt og innbydende.


Kontraster i materialer kan bidra til å skape et spennende interiør. De mørke tømmerveggene kommer enda bedre frem ved siden av de delikate, hvite blondene.

Gjennom søkere til hytteprisen og våre samarbeidspartnere som bygger hytter har vi likevel fått mange gode eksempler og tips til hvordan skape de hyggeligste soverom. Tid 1med hems er ei innholdsrik hytte med to ba badstue og tre soverom i tillegg til hems. Vi har konsentrert oss om konstruksjon av møbler for å utnytte smårom på en optimal måte. Rommet vil derfor kunne få en flerfunksjon i tillegg til å være egnet som soverom. Enkelte av produktene er konvertible dvs.


Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels. Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye. Vår filosofi er, og har alltid vært å levere hytter i reisverkkonstruksjon av høyeste kvalitet,.


Tips til soverommet på hytta.

Halvor bakke mener at det må ryddes opp på soverommene også. Mange prøver å presse inn flest mulig sengeplasser inn i ett rom. Hva skal man med sengeplasser på kvadrat, det er jo familiekøyer, trippelkøyer og dobbeltkøyer overalt.


Det fører bare til kø på do og irritasjon. Vi fikk fart på drømmen da vi så den Halvor Bakke og hans team i TV-serien Eventyrlig oppussing laget til en hytte i havgapet. De nye gardinene i lin og bomull har et feminint uttrykk, og harmonerer med veggene.


Løperen på gulvet er laget av vevde skinnrester. Saueskinn og løper er fra Hemsen Interiør. Det gamle soverommet hadde en enkel køyeseng. Nå er det blitt en ekstra sengeplass.


Med unik beliggenhet mellom hotellet og skibakken og med langrennsløypa kun et lite steinkast unna er dette en enhet som raskt blir fullbooket. Moderne hytte med kjøkken, bad og soverom. Hytte med to soverom. Lei en plass til din bobil eller campingvogn. Kan kobles til strøm mot et tillegg.


Bukkehø gir rom for mange mennesker med tre gode soverom. I tillegg har hytta en praktisk hems som gir deg både større fleksibilitet og flere sengeplasser. Jøra Bygg AS har produsert hytter i over år.

Se vår store hyttekatalog. Stort modellutvalg av hytter. Flere lag med gardiner ser både fint ut, og hjelper også med å stenge varmen ute og sørge for et svalt og mørkt soverom. Dette er både godt for sovemiljøet og godt for lommeboka ettersom det er energibesparende.


Når alle materialer spiller på lag høyner det luksusfølelsen i rommet, og hva føles vel bedre enn å spe på med litt ekstra på soverommet ? Et sengetøy med høy kvalitet og klassisk mønster, som Andreas Engesviks by hand for Georg Jensen Damask, setter selve prikken over i-en på soverommet ! Hyggelig med blomstertapet på soverommet 07. FØR OG ETTER: Dette soverommet har fått detaljer i røde ferskentoner. En svak eim av blomster er spennende, duft som skaper følelser og påkaller minner.


Med tapet på veggene kan du skape stemningen på soverommet. Her har vi tatt fram noen tapet som gir et hint av blomsterduft.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg