mandag 20. juni 2016

Magasinholder vegg

Brosjyrestativ, bladholdere og tidsskrifthyller til gode priser. Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Skal du først delta på messe, så gjør det skikkelig.


Enkelt, smart og superstilig.

Bestill Online i dag og få. Stor magasinholder til vegg i messing med råtøffe tredetaljer. Denne har plass til mange magasiner eller papirer og de står støtt. Oppbevaring til vegg Når du har litt for lite plass i skuffer og skap til alle kjøkkenredskapene dine, er det praktisk med veggoppbevaring.


Lag din egen løsning med skinner, knagger, bokser og hyller for å gjøre tingene dine mer tilgjengelige og kjøkkenet ditt litt stiligere. Dansk nettbutikk - danske favorittmerker. Rydd opp i bunken med aviser og magasiner med en magasinholder.

Magasinholder for Vegg , fra Ib Laursen. Abrosjyrer Solid brosjyrestativ til å montere på vegg , med seks plasser til brosjyrer i Aformat. Finnes i flere størrelser. Knalltøff messevegg I tekstil som tres på en aluminiums -ramme. Gerdmans har alt for kontor, lager og industri.


Stilig, messingfarget magasinholder i enkelt design. Journal kan også benyttes som både oppvaskstativ, holder for LP-plater eller oppbevaring av for eksempel bøker. Mulighetene er mange, kun kreativiteten setter grenser! MAGASINHOLDER FOR VEGG 1kr. Vi har brosjyrestativ og displaystativ i mange varianter, perfekt for resepsjon, hotell, butikk eller bibliotek.


Se våre gode priser online og bestill. Fly magasinholder holdere. Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud! Dette stativet kan monteres, og dermed er det et praktisk tilbehør som kan festes på en vegg etter behov for å spare gulvplass. Det fungerer som et anonymt stativ som pynter opp en tom kontorvegg.


Konseptbutikk i Drøbak, min fra Oslo.

Interiør, belysning, klær, møbler. Store merkevarer som Moooi, Gubi, Design By Us, Seletti og mange flere. Rustikk magasinholder. Holderen settes i midten av katalogen og plasseres deretter i brevordneren Maks.


Pris NOK 24inkl. Praktisk og dekorativ holder i eik, til dine favoritt blader og bøker. Bruk den på kontoret eller på veggen i stuen for å ha oversikten. Varen har blitt lagt til i din ønskelisten.


Now magasinholder fra Maze, designet av Louise Hederström. Hyllen er flott i seg selv. Kan stå eller henges på vegg. Jeg LIKER;) Lagt inn av BabyComfort kl. Send dette via e-post Blogg dette!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg