fredag 24. juni 2016

Kule knagger til gangen

Kule knagger til gangen

Knagger, knaggrekker, skohyller m. De morsomste knaggene finner du på Coolstuff! Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Trenger du et koselig tilskudd til soveromsveggen eller i gangen , er denne både fin og lystig. Se Ting sitt store utvalg av knagger , knotter, knaggrekker og håndtak i mange ulike fasonger og farger. Legoplaten som er festet på toppen er godt likt av flere generasjoner.


I denne kategorien finner du knagger i alle slags varianter og farger. Besøk vår nettbutikk i dag for en hyggelig prat og effektiv handel med rask levering! Urban Trend Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Ved at du fortsetter å bruke. Coat Dots, hvit, fra Vitra. Hver kule er montert på en aluminiumspinne som enkelt kan forlenges ved behov. Vi liker praktiske løsninger i gangen , men det skal også se spennende og lekkert ut! Her finner du flotte skohyller, knagger , dørmatter, hattehyller, speil m. Disse spillerne skal tåle mye vekt, og passer like godt på barnerommet som i gangen.


Kule knagger på veggen. Leveres i fire forskjellige farger. Hos JYSK finner du alltid knagger og knaggrekker til lave priser. Hvorfor ikke sette de helt personlige preg på gangen med en kul knaggrekke eller noen stilige knagger som du selv setter i det mønsterter som passer deg best.


Gjør gangen lunere og mer spennende med en kul tapet. Lag et møbel i gangen som ­oppbevarer jakker, sko og nøkler. Med paller på veggen får du et ­uhøytidelig og lekent preg i entreen.


Kule knagger til gangen

Ta bilde av gangen , og kom å spør oss! Ha gjerne egne knagger til gjester. Hvit knagg til å henge for eksempel jakker i gangen på. Har mes lyst til bare å hoppe over gangen når jeg kommer inn:)) Veronika. Så utrolig kule knagger , og bare elsker betong om dagen.


En trist gang er kjedelig! Sprit opp gangen med våre morsomme og annerledes ting og ganginnredning. Om ikke annet, så blir garantert et godt samtaleemne. Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe.


Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser. Blendende vakre knagger. Disse kule knaggene passer vel i gangen så vel som på soverommet. The Dots kommer i tre størrelser. Det er to knagger på hver hånd og hver hånd holder opp til 5kg Produsert i metall med titanium finish.


Er gangen et godt sted for kommunikasjon? Alle sko og klær trenger kanskje ikke stå framme samtidig? Et sekundært oppbevaringssted vil gi gangen et ryddig inntrykk.


Et annet viktig tips er å ha knagger som barna kan nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg