fredag 17. juni 2016

A38 arkitekter

Legg inn anbud gratis hos oss! Vi jobber med offentlige og private prosjekter. Fiskevollbukta, Kadettangen i Bærum, Vippetangen, Bjørvikautstikkeren og senest på Paulsenkaia som denne skissen viser. Vi ivaretar helheten i utforming og planlegging av prosjektene til det beste for oppdragsgiver, omgivelser og samfunnet for øvrig.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Arkitektbedriftene i Norge er bransje- og arbeidsgiverorganisasjonen for kontorer med praktiserende arkitekter , landskaps- og interiørarkitekter i Norge. Abonner på nyhetsbrev. Send oss en mail med en beskrivelse av hva du ønsker å gjøre, så kontakter vi deg i løpet av 1-virkedager. Arkitektkontor som ivaretar helheten i utforming og planlegging av prosjektene,.


Aarkitekter , Høvik. Besøksparkering ved inngang mot rundkøyring. Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere. Andre leverandører i samme bransje.


Om bedriften er medlem av opplæringskontoret, skal du ta kontakt med opplæringskontoret for å få vite meir om læreplassar. Vi holder til i en fantastisk sveitservilla nær sjøen på Høvik, med kort vei til tog og buss, sykkelavstand fra Oslo samt gode parkeringsmuligheter. Viser egenkapitalens evne til avkastning inkludert eventuelt utbytte og før ekstraordinære poster og skatt. Henvendelser om læreplasser skal gå til opplæringskontoret hvis bedriften er medlem. Se mer informasjon under fanen Lærefag.


Vi inviterer samtidig alle til å bidra til at flyktningene på Vats Gjestegård får en hyggelig og varm vinter i Norge! Bli med for å knytte kontakt. Robert Gordon University.


A38 arkitekter

Se hele profilen på LinkedIn og finn Siljes forbindelser og jobber i tilsvarende bedrifter. Silje har jobber oppført på profilen. Vi har god forankring i nærområdet og de fleste prosjektene våre er i Oslo og Akershusområdet.


ADAPT er et arkitektkontor med tilhold i Grenland. MARLOW ARKITEKTER AS. Vi har lang, solid og variert erfaring fra de fleste typer bygg, og vi kan sikre at prosjekter blir gjennomført fra idefasen til ferdig bygg med god kvalitet. MER arkitektur AS ble registrert 1. Vi tegner bolig, enebolig, tilbygg, hytter og mer.


Kontorets daglige leder er Maj Jøsok, siv. Deler på denne siden. Hjelp for tilgjengelighet. E-post eller telefon:. Hille Melbye Arkitekter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg