onsdag 22. juni 2016

Jotun lady kalk

Gratis frakt fra 6kr. Stort utvalg av Kalk. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! En lys gråbeige (greige) tone med hint av rødt, noe som gir fargen lunhet.


Du bør unngå Bomull og Egghvit i kombinasjon med Kalk.

Lady Kalk er også tøff med mørkere farge på lister og detaljer, feks. Fargene vi har valgt er trygge, gode og velkjente nyanser som er vakre på vegg. Teksturen er tidsriktig matt, og danner grunnlaget for et rått, industrielt og tidløst uttrykk.


En perfekt kulisse for design og håndverk i keramikk og deilige tresorter. Det gir deg muligheten til å skifte uttrykk og følge fargetrender på en helt annen måte. LADY Aqua Våtromsmaling. Sealeren bevarer det naturlige matte utseende, og gir i tillegg slitestyrke og vannbestandighet.


Kalkmalingen er nå på vei ut til de fleste Jotun -forhandlere i Norge og innen midten av februar skal den være fremme hos alle som har bestilt den (og det er mange!!).

For sikkerhetsskyld Trender kommer og går tenker du kanskje, men noen trender blir lenge. Vi har for eksempel alle et forhold til fargen Caffe Latte. Den rejerte fra sent på nittitallet og helt frem til bare et par år siden. Det kan vi kalle en varig trend. Nå er det kalk som gjelder.


Og høyst trolig vil denne være. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! En svakt gråaktig hvit tone.


Ta en tur innom din nærmeste forhandler som har Jotun Fargesenter og se på den vakre fargeprøven! Se butikkoversikt her. Les tester og omtaler før du kjøper. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Specs: Kalkmaling, Vegg, Vegg,.


Lady Minerals skaper vakre kalkede vegger med et unikt fargeuttrykk.

Gjør det enkelt å skape effektfulle og personlige vegger. De varme, naturlige fargetonene kan både fremstå røffe og industrielle, men også myke og lune. Det blir ekte, ærlig og jordnært.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg