fredag 3. juni 2016

Lady supreme finish matt

LADY Supreme Finish Tre og Panel. Resultatet fremstår som både sanselig og uovertruffent perfekt. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Vegg,. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio!


Matte vegger er vakre på en egen måte.

Med stort hell vil jeg si. Lyset som faller på en slik vegg faller mykt og får meg til å tenke på råsilke, sanddyner og ferskenskall. Se disse tøffe og rustikke palettene.


Unik matt eksklusiv finish til tre og panel. Suveren utflyt gir en jevn og vakker overflate. Den suverene flyten gir panel, listverk, møbler, dører og vinduskarmer en jevn og vakker overflate.


Når du bestiller maling vil denne blandes når du kommer til butikken. Lurer du på hvilken farge du skal velge?

Malingen har suverent utflyt og gir en jevn og vakker overflate. Den er ekstremt slitesterk slik at det holder seg vakkert lenge. Tremalingen gir en fin, jevn farge og en glatt og nydelig finish , også på lister og dører.


Vanntynnet svanemerket oljemaling for innendørs treverk. Den er særdeles slitesterk og har suveren flyt. Malingen avgir lite lukt og er miljømerket med både Svanen og Blomsten. Vindusposter, møbler og andre slitasjeutsatte områder forblir dermed vakre lenge.


Her er det lurt å velge en litt blankere maling, ettersom skitt fester seg lettere og synes bedre på matt underlag,. Ekstremt slitesterk slik at det holder seg vakkert. Fenomastic Pure Colours Emulsion Matt , Jotun Saudia Co. Livet er så bamhjertig at når de blanke arkene tar slutt, har vi glemt hvor vi la fargestiftene.


Jeg var så nysgjerrig på denne malingen at jeg nettopp har kjøpt inn maling til et framskap som skal fornyes. Det blanke står i vakker kontrast til den matte veggen og tilfører interiøret ny dynamikk. Velg fritt mellom silkematt, halvblank og superblank.


Silkematt er spesialtilpasset glansen fra ferdigmalte vinduer og dører - slik at det blir enkelt å harmonere listverk til ferdigmalte flater. Om du ikke klarer å jobbe fort nok så bør du maskere opp alt slik at du,litt spissformulert, kan sause på. De unike egenskapene gir en vakker, robust og flekkavvisende overflate som holder seg vakker lenge.


Lady Wonderwall Silkematt.

Glansgrad er en smaksak, et matt tak blir mindre dominerende enn et blankere tak. Nå kan panel, møbler og listverk forskjønnes med et mykt og matt utseende. Nu kan möbler, lister och paneler göras vackra med ett mjukt och matt utseende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg