fredag 17. juni 2016

Gjøco poxydekk

Bestandigheten mot syrer er noe begrenset. Kan brekkes til ønsket farge. Tidligere malte flater vaskes med Gjøco Interiørrens eller salmiakkoppløsning. Stoffblanding Brukes til overflatebehandling.


Slidstærk diffusionsåben gulvmaling til betongulve med let til middelsvær belastning.

K Vandig Epoxy gulvmaling. Carboclean Gel 1brukes til fjerning av oksider (rust), kalk, magnetitt, humus, salt og andre avleiringer. Det er velegnet til behandling av tak, vegger og andre. MEn nå mistenker jeg at jeg har brukt feil maling.


Finnes det flere typer poxydekk fra gjøco ? Jeg har ikke funnet en annen type en den jeg har kjøpt. Etter at delene er blandet sammen, må blandingen brukes opp innen timer. Malingen kan brukes på mur, betong- og mineralske flater.

Gjøco 2-komponent vandfortyndbar epoxymaling til gulve med meget trafik. Produkt af høj kvalitet. Køb malingen her og få faglig sparring. Golvfärgen har en vattenfast yta som står sig väl mot de flesta kemikalier och lösningsmedel.


Beständigheten mot syror är dock något begränsad. Poxydekk har hög glans och mycket god slitstyrka. Den er hurtigtørkende, luktsvak, og har meget god vedheft og dekkevne. Bruksområde: Velegnet til tregulv, laminat, parkett, og til gulv av eldre ubehandlede og tidligere malte betonggulv i tørre rom. Skal ikke brukes på ny betong og våte underlag.


Ta kontakt med butikken. Gjøcomå sende en skriftlig bekreftelse innen 20. I samsvar med forordning (EC) nr. To-komponent epoxyprimer for bruk på sandblåst eller forsinket stål,jern og aluminium.


Additional information. Reviews There are no reviews. Her er det bare biter av isopor som er skjert ut og tilpassa etter hvert, så brukte eg lighter til å smelte bitene får å få ei glatt flate, før eg malte bitene med gjøco poxydekk.

Mange (meg inkludert) har brukt poxydekk fra gjøco , men har i ettertid hørt at den kanskje ikke er helt 1 sikker. Har hatt den i to kar nå ihvertfall år, og det ser ut til å gå bra. Gulv vanntynnbar er en gulvmaling basert på polyuretanmodifisert alkyd. Gjøco vanntynnbar gulvmaling fås i glansgradene matt og halvblank. Gulvmaling er blitt et populært valg når man skal vedlikeholde, men samtidig fornye looken på gulvet og trappen.


Gir slitesterke gulv og vegger. Tåler store påkjenninger og belastninger. Forsterker underlaget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg