mandag 27. juni 2016

Georg jensen lysestager

Gratis frakt - Vi sender innen timer, eller hent i butikk. Vi fører smykker, ur og interiørartikler fra Georg Jensen. Udforsk lysestager , fyrfadsstager og kandelabre fra Georg Jensen.


Georg jensen lysestager

Georg Jensen - eksklusive smykker med unikt design og høy håndverksmessig kvalitet. Køb online nu med gratis gaveindpakning og sikker levering. Skab hygge i din bolig med levende lys.


Gå på opdagelse i vores udvalg her. Gennem årene har mange talentfulde designere bidraget til Georg Jensens bemærkelsesværdige design og stil, blandt andre Arne Jacobsen, Sigvard Bernadotte och Maria Berntsen. Jeg har to sæt, så i alt to små og to store.


Georg jensen lysestager

Sprit nye og ubrugte. Fast pris: 4kr for et enkelt sæt eller 7for begge sæt. Kontant eller MobilePay. Kan også sendes gratis efter aftale! Venlig hilsen, Erik Se.


Stort udvalg af Maria bestik fra Georg Jensen. Varemærket Georg Jensens primære opgave er at føre mesterens ideer videre, men omfortolke og omdanne dem til design som er aktuelt for vores tid. Den imponerende sølvform har et enkelt look, hvor den dramatisk svingende krop gør designet legende og interessant. Design i mat stål Til en personlig indretning Forførerisk look Cobra stagens unikke form er bl.


Georg jensen lysestager

Når vinteren begynder at nærme sig, eller hvis du bare ønsker at skabe lidt ekstra hygge i hjemmet, har vi en række smukke lysestager , der egner sig perfekt til det. Den ikoniske Cobra-serie med de organiske kurver reflekterer lyset på en smuk og unik måde. Den stilrene Copenhagen-serie sætter form og funktion i højsædet. Har en bredde på cm.


Kjent for sine produkter av høy kvalitet designet av kjente formgivere som Arne Jacobsen, Sigvard Bernadotte og Maria Berntsen. I sortimentet - kjøkkenutstyr og interiørdetaljer som skåler, bestikk, tekanner og lysestaker. Tekstilerne er baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.


Elegante lysestager der tilføjer det lidt ekstra til hjemmet. Produkterne kan let forenes i den perfekte borddækning, men de enkelte produkter er også meget æstetiske hver for sig. Georg Jensen-lysestager er ligeledes oplagte gaveideer til ham eller hende, der bare elsker design.


Det vil helt sikkert falde i god jord. Vi har også accessories. Bredt udvalg af tidsløse og eksklusive lysetager fra danske Georg Jensen.


Georg jensen lysestager

Ellipse, Copenhagen og Cobra lysestager - Gode tilbud - Køb her. Se kontaktinformasjon og detaljer om GEORG JENSEN DAMASK Skive. I juletiden kan du eksempelvis pynte dem med fint bånd og gran, som skaber en hyggelig atmosfære sammen med de levende lys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg