tirsdag 14. juni 2016

Gjestetoalett inspirasjon

På det lille gjestetoalettet trenger man ikke plass til tannbørster, badeender og mengder med shampoflasker, men her kan vi tillate oss å ta det helt ut. Et gjestetoalett uten dusj eller badekar går ikke under de samme strenge våtromsreglene som et badeværelse. Du er for eksempel i din fulle rett til å beholde et gammelt vakkert tregulv eller tapetserere veggene med avispapir om du ønsker det. På grunn av den ofte trange plassen på gjestetoalettet blir de lett oppfattet som en kjedelige eksistens.


Duravit vil det gjerne annerledes. Med flere fleksible produkter gir vi mange ideer til innretningen av ditt gjestetoalett.

Så kanskje blir ditt fremtidige gjestetoalett ditt andre favorittbad. Jo mer tanke og kraft man legger i det å skaffe baderomsinspirasjon tidlig i prosessen, desto bedre pleier resultatet å bli. Så bruk tid på inspirasjonsfasen, nyt vakre bilder med inspirasjon for små og store baderom og vurder alle muligheter før du går videre.


Velger du maling på baderomsveggen kan du endre stil og atmosfære så ofte du ønsker det. Bli inspirert av disse lekre badene. At det ene tar det andre når man pusser opp, ja, det har vi fått erfare. Det er litt vanskelig å ikke gjøre ting helt ut når man først begynner i et hjørne.


Inn fra gangen har vi et lite gjestetoalett. Med nytt gulv i gangen (og litt flis til overs), hang det veldig sammen å få varme i gulvet og lik flis der inne også.

Vårt lille gjestetoalett har vært innom bloggen min før, men de bildene jeg viser i dag er helt ferske. Rommet er ikke stort og inneholder kun en liten håndvask og et toalett. Men det lille rommet har absolutt sin sjarme! Den lille vasken er av god gammel årgang og den var vi så heldige av vi fikk av noen som ikke hadde tenkt å bruke den. Tiden er kommet for å starte noe nytt.


Wellness Ting du ikke klarer deg uten i ditt private spa. Det finnes mange servanttyper å velge mellom. Er toalettet lite kan en hjørneservant virke plassbesparende.


For et gjestetoalett med litt størrelse kan en frittstående servant på stativ med oppheng for håndklær være en fin løsning. Mange produsenter har egne serier tilpasset små baderom og gjestetoalett. Jeg har et lite, trist gjestetoalett på ca kvm.


Det er bare plass til toalett og vask der inne. Har noen noen gode tips? Flott å kunne bruke gamle saker, det følger en egen stemning med det. Ellers er jeg stadig innom her og kikker på hagebildene dine, de er til stor inspirasjon for meg, takk for det!


Dagens lille inspirasjon , dette bildet setter grillene i gang i hodet for hvordan gjestetoalettet skal se ut. Tapet er lagt horisontalt i stedet for den mer klassiske loddrette. Se hva som skjedde da familien byttet ut flisene og slo sammen bad og toalett.

Gjestetoalett med stripet tapet som fondvegg. Huset hadde dengang gjestetoalett og et lite bad uten toalett. Så utrolig flink og kreative du er-en sann inspirasjon :).


Trenger inspirasjon til innredning av det? Vi har kontaktet to av landets fremste eksperter på baderom. Slik utnytter du plassen makismalt. Interiørarkitekt Åse Imset og interiørarkitekt MNIL Beate Kleven, har tips som kan gi inspirasjon når du skal innrede badet, særlig når det er lite og plassen må utnyttes maksimalt. Er du på jakt etter inspirasjon til din prinsesse, kanskje er disse tapetene noe for dere?


Favorittfargen er rosa for de fleste søte prinsesser. Bruk gjerne en vegg med tapet som fondvegg, og mal de andre veggene med en lys farge som går igjen i tapeten. Se hvordan vi klarte å få et innbydende gjestetoalett i et hyppig brukt.


Meld deg på vårt nyhetsbrev for litt ekstra inspirasjon i hverdagen. På et lite gjestetoalett har jeg gjerne brukt mønstrete fliser på gulvet. Et veggmontert toalett tar ikke opp like stor gulvplass som et vanlig.


This Pin was discovered by Iselin Johansen. Inspirasjon og råd Inspirasjon til baderommet fra danske Dansani Uansett om du har stort ba lite bad eller kanskje bad med skråtak – med baderomsmøbler fra danske Dansani blir hverdagen litt lettere. Nå er det nok som skjer i hverdagen, å her inne må jeg innrømme å bare like mer og mer den mørke kanten å tenker på å kanskje gjøre noe litt mer spennende med den en den samme vi har i stua. Kanskje den ikke blir hvit likevel ? Kom gjerne med innspill, for inspirasjon og ideer!


Profesjonelt og Fullstendig Pris guide laget av Fagfolk som viser deg pris på oppusing av nytt bad. Se pris på ditt drømmebad her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg