tirsdag 28. juni 2016

Edeltreolje

På utkikk etter utemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. BENAR EDELTREOLJE påføres 3-strøk vått-i-vått.


Treverket mettes med oljebehandlingen.

Overskytende olje tørkes av for at det ikke skal danne seg film. Behandlingen bør du gjenta hver sommer. BENAR UVR og BENAR BLANK påfører du med strøk i tillegg til førstestrøket. Gir et oljet utseende. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme.


Spesialoljen inneholder midler mot svertesopp og alger. Har god inntrengning og gir en vannavvisende overflate. Nytt treverk påføres ett strøk. Legg til Kjøp og hent.

Kirsebær, Teak, Mahogni, Bøk, Eik, Merbau, Nyatoh og lignende tresorter. Den terpentinfrie oljen baseres på de fineste og reneste oljene, virker vannavvisende og beskytter treet mot uttørking. Den har god inntrenging, gir et oljet utseende og en svak gyldenbrun farge.


Inneholder UV-filter og fungicider mot svertesopp. Se alle relaterte produkter. Ikke gå glipp av gode tilbud! Meld deg på vårt nyhetsbrev.


Vi anbefaler deg å slipe lett mellom strøkene for å få best. Benar edeltreolje ltr Jotun. Møbler til stue: Her finner du et bredt tilbud av møbler til stuen. Produktet har utgått Erstatningsprodukter, tilbehør og reservedeler kan fremdeles være tilgjengelig.


Skikkelig treverk trenger best mulig vedlikehold. Oljen har en svært god inntrengningevne og gir en vann avvisende overflate som beskytter mot uttørking, sprekkdannelser og skitt. Finn den riktige for deg. Edeltreolje for harde treslag. Kan man bli forelsket i en farge?


Det som er sikkert er at det tar tid å finne den rette - og å velge rett veggfarge kan være like. Oljen er værbestandig og gir treverket et oljet utseende.

Oljen inneholder et UV-filter som beskytter mot gråning og misfarging.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg