onsdag 8. juni 2016

Mummitrollet bamse

Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Ja, man husker det jo fra man var liten selv!


De fleste av oss hadde en dukke eller bamse , som var intet mindre enn uunnværlig i småbarnshverdagen. Dukker og bamser i massevis hos Jollyroom Er du ute etter en dukke til barnet ditt, eller en bamse , eller et annet kosedyr, da har du kommet til rett sted.

Passer til barn over år. Mummitrollet er nok godt kjent for både foreldre og barn. Kelkoo hjelper deg å finne rett pris på Mummi Kosedyr.


Sammenlign tilbud på Kosedyr fra flere nettbutikker, les produktvurderinger, produktinformasjon og. Vi tilbyr et bredt sortiment innen Kosedyr på nett. Hos Shopping4net kan du kjøpe leker og mummi. Vi er utrolig stolte og glade over at dere kunder har stemt oss fram til vinner av Årets.


Serien var skapt av den finlandssvenske forfatteren Tove Jansson, på bakgrunn av karakterene hun hadde utviklet i Mummibøkene.

Tekst: Du store min som tiden flyr Nå er det tid for eventyr Med Mummi, Sniff og alle vennnene Ja, dette blir nok spennende Her kommer Mummi, Her kommer. Velg ferdige blandingspakker med ditt barns favoritt – 1navnelapper per pakke. Biteleken kommer med en myk gummiring av naturgummi, som roer og masserer sårt tannkjøtt. Den gode Mummibamsen har ører og bein som er lette å gripe tak i og som også er fine å tygge på. Med hale kort, og med nese stor, det beste troll som fins på jord.


Til hver karakter følger det med et spill til iPaden din. Hun liker å gå med en blomst bak øret, og som andre snorker, skifter hun farge på huden angående hvilket humør hun er i. Kategorier Filtrering (av 4produkter) Filtrere på underkategori. Gratis frakt fra 6kr. Du godtar dette ved å benytte sidene våre.


Smakfull Mummi-animasjon for de sm. Gruffalo bamsepakke inneholder alle de kjente figurene fra den populære historien. Pris 15- bonuskroner. HotWheels adventskalender. Disney biler - en julekalender for den som liker Cars-filmene.


Råtøff kalender fra Biler 3. Bamse adventskalender.

Minipixi - luker med små bøker om julen. Fortnite adventskalender - perfekt for den som liker spill og gaming. Godterikalender fra Toms - Skikkelig godtekalender til tysk pris! Alltid lave priser, fri frakt over.


Se vårt store utvalg av bamser og kosedyr til barn. Besøk nettbutikken eller en av våre fysiske butikker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg