fredag 24. juni 2016

Fjerne gammel terrassebeis

Fjerne gammel terrassebeis

Merkevarene til lave priser. FIN TERRASSE: Morten Fehn hos Jordan bruker en terrasserens i to trinn når han skal fjerne den gamle beisen. Slik fjerner du gammel terrassebeis. Fjern gammelt løv og rusk som ligger på terrassen.


Fjerne gammel terrassebeis

Lysne treverket med Butinox Terrasselysner. Dette gir totalt kortere skylleti samt sikrer riktig farge og jevn innfarging. Mange gjør det vanskeligere enn nødvendig, ved å velge produkter det er tungt å jobbe me eller produkter som trenger flere strøk. Det finnes mange ulike produkter for behandling av terrassen på markedet.


Gjør det enkelt, og velg en terrassebeis som kun trenger ett strøk, som for eksempel TREBITT Terrassebeis. Ved påføring av terrassebeis , er det viktig å følge anbefalingen fra produsenten. Vask godt før påføring, eventuelt bruk terrassebeis – fjerner for å fjerne gammel behandling. Før du skal beise, må du vaske ned terrassen og fjerne skitt, støv og gammel beis.


Fjerne gammel terrassebeis

Gammel skitt og beis prellet av og terrassen ble som ny. Den løser opp gammel beis, og bleker også gamle. Den både fjerner eksisterende terrassebeis , rengjør og bleker i samme.


Gammel beis som sitter igjen, må fjernes ved sliping. Jeg ønsker å beise med terrassebeis , men er det noen som har noen gode tips til hvordan jeg enklest mulig blir kvitt det gamle underlaget? Eller er det noen som har prøvd dette og kan si litt om det? Jeg ser for meg at det er en møysommelig job. Påfør terrasserens og skrubb overflaten med en terrasseskrubb.


Fjerne gammel terrassebeis

Husk å bruke arbeidshansker for beskyttelse. Vedlikehold gjennom året. Uansett om du velger beis, olje eller vedlikeholdsfritt, så må det vedlikeholdes i form av vask, og nytt lag med beis eller olje. Dette gir et vakkert spill i fargene, men vil slites raskere der det er manglende inntrengning i treverket. Unngå påføring i fuktig vær og ved lave temperaturer.


Terrassebeis vil trekke ulikt inn i treverket rundt kvister og mykere deler av treet. Beisen må være tørr før den utsettes for fukt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg