fredag 17. juni 2016

Fjerning av terrassebeis

Fjerning av terrassebeis

Merkevarene til lave priser. Sjekk ut Fjerning Av Terrassebeis. Kraftig rensemiddel med blekeeffekt til tidligere behandlede terrassegulv og hagemøbler.


Takker for tips, har vært og sjekket på en malebutikk. Så lenge det var brukt terrassebeis kunne jeg male over med mørkere terrassebeis. Har vasket grundig, både med terrasserens og høytrykkspyler, men det sitter en del igjen. Forside Hage og uterom Er det mulig å fjerne terrassebeis ? Denne artikkelen tar for seg fjerning av den gamle olja, for så å påføre beis. Gammel terrasseolje, påført i mange lag over flere år, gir terrassen en mørk overflate.


Dette skyldes fargestoffene i olja og svertesopp som har festet seg på de forskjellige. Trykkimpregnerte terrassegulv skal ikke grunnes før påføring av TREBITT Terrassebeis. Når treverket er tørt, påfører du TREBITT Terrassebeis.


Beis ett til to bord i hele lengden. Jobb raskt og effektivt. Vi anbefaler at du venter én til to måneder, avhengig av været. Bruk Butinox Terrasselysner for å rense treverket for utslag av kobbersalter (grønne krystaller) og lysne overflaten.


Jeg tar utgangspunkt i terrasse og platting av trykkimpregnert tre, det er nok det de fleste av oss har her i landet. Da bør du gjøre det til en regel å vaske den hver vår for å fjerne skitt og støv, anbefaler Bjørg Owren ved Informasjonskontoret for farge og interiør (IFI). EKSPERT: Bjørg Owren ved IFI.


Fjerning av terrassebeis

Fjerne maling fra altangulv, hvordan skal jeg gjøre? Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Nye, impregnerte materialer skal behandles umiddelbart etter opptørking.


Impregneringsmidlet skal være uttørket og fiksert i treverket, slik at det ikke påvirker oljens farge og tørkeprosess. Den renser og bleker i en prosess, og frisker opp fargen på terrassebord og hagemøbler. Etterskylles godt med rent vann. Produktet skal brukes ufortynnet, og er svært enkel i bruk. Fukt underlaget, påfør terrasserens, la virke, skrubb og skyll godt av med rent vann.


For å komme til der det er for trangt og smalt for rulle, bruker du en beispensel. Påføring av terrassebeis. La beisen trekke inn i 5-minutter og tørk av overskuddet med klut eller fille, eller lås rullebøylen og etterstryk med denne, for å fjerne overskytende beis. Problemet mitt er at på mitt altan gulv ser det ut som om at det er blitt brukt maling på gulvet og ikke noe beis. Heisann, jeg bor i en blokkleilighet hvor det er altaner med gulv i tre.


Har brukt terrasserens i dag og det forsvant ikke så mye av malingen som jeg skulle ønske. Lurer egentlig på hva dere ville gjort? Den inneholder sopphindrende middel, gir en bestandig overflate og bevarer treverket. Den motvirker gråning og oppsprekking av treverket, og etterlater en farget, naturlig, matt overflate.


Ulempen er at den kan oppleves som noe vanskeligere å få til et jevnt resultat me på grunn av inntrengingevnen i forhold til white spirit-baserte produkter. Men, det er uansett det beste for terrassen, sier Sve. Pigment: Du kan få terrassebeis med og uten pigment Foto: Scanox Vis mer. Terrassebeis - Fordelen er at terrassebeis beskytter treverket bedre mot regn og sol. Om du legger på for tykt lag vil det flasse av , det trekker jo ikke ned i treverket, sier Volleng.


Vi sjekket ikke værmeldingen. Og dette er det viktig å følge med på. Om det kommer regn før beisen har tørket er løpet kjørt, sier Volleng.


Fjerning av terrassebeis

Noe av det viktigste for et pent sluttresultat er likevel at du ikke bruker for mye beis. Beisen skal ikke danne en film oppå treverket, den skal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg