fredag 10. juni 2016

Futura dekkbeis

Futura dekkbeis

Bestill enkelt i vår nettbutikk. Eller besøk en av våre butikker. Det gjør at huset ser nymalt og vakkert ut svært lenge.


Futura dekkbeis

En meget værbestandig dekkbeis som beskytter og forskjønner ditt hus. Gir et dekkende utseende med avdempet trestruktur. Specs: Dekkbeis , Vegg, Utendørs, 9L,. Den lukter lite har, har meget god dekkevne og er lett å påføre. Den er vanntynnbar med en meget god farge- og glansbestandighet.


Skal beises på ferdig grunnet kledning. Den er en vanntynnbar maling med meget god farge- og glansbestandighet. Det gis års skriftlig garanti på farge og glans, og garantiseddel følger med produktet.


Helt ytterst mot været trenger huset en beis som beskytter og står i mot sol og regn, vind og snø. Kledningen beskytter huset. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best. Butinox beskytter kledningen. Den kan også brukes på metall.


Les tester og omtaler før du kjøper. Den inneholder også effektive midler mot overflatesopp og alger. Dekkbeisen er luktsvak, har en svært god dekkevne og er enkel å påføre. BUTINOX FUTURA SELVRENSENDE DEKKBEIS.


Futura dekkbeis

HMS-datablad - Engelsk (UK) HMS-datablad - Norsk. FDV-datablad - Norsk. Hos Maxbo finner du et utvalg i dekkbeis. Kjøp på nett eller i butikk. Godt forarbeid og to strøk dekkbeis.


Grunnarbeidet er som for beis, du må børste og vaske og fjerne alt løst. Deretter gir du veggen et strøk oljebeis, oljegrunning eller fortynnet dekkbeis på børstet eller bart tre. Det er nødvendig for at hovedstrøkene ikke skal suges inn, noe som gir dårlig resultat. Drygolin holder best i drygolinvær.


Futura dekkbeis

Så da er det vel bare å velge og vrake, få på et par strøk og så slappe av gjennom stormer og solstek de neste ti-femten årene? Hører de som bruker dekkbeis si noe ala dette om maling: Å, da må du skrape før eller senere. Det slipper du hvis du har brukt dekkbeis ! Hvis dette er et problem, hvorfor bruker da folk tusenvis av kroner på malingsprodukter?


Og blir det aldri aktuellt å måtte skrape dekkbeis etter et visst antall strøk? DRYGOLIN Oljedekkbeis – Jotuns originale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg