onsdag 8. juni 2016

Kubus 8

Kubus 8

Den stramme og karakteristiske formen passer like godt inn i dagens interiør, og vi er glade for at disse flotte lysestakene fortsatt er i produksjon i Danmark. Kubus lysestaken gir en følelse av matematisk presisjon, funksjonalisme og rene linjer. Find out more at bylassen.


Kubus 8

Dette er en lysestake som til å begynne med kun fantes i familien og blant den nære vennekretsen hans. I dag finnes lysestaken tilgjengelig verden over. Ment som et opprør mot det utsmykkede hjemmet, gir denne staken en følelse av funksjonalisme og matematisk presisjon. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Cubus tilbyr mote og kvalitet til gode priser.


Vi har barneklær, dameklær og herreklær. Fri frakt til butikk. Gratis retur i butikk. Kubus lysestagen er blevet et moderne ikon.


Kubus 8

Kubusstagen fåes i mange farver og flere forskellige størrelser. Den var den gang utelukkende for familie og nære arkitektkollegaer. Kubus blir fortsatt produsert i Danmark, og er serien er blitt et moderne deisignikon. Kubus er den største lysestaken i Kubus serien og har plass til lys. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Kubus , Sølv, Hvit, Svart, Messing,. Lassen Kubus Base, White. Kubus produseres fremdeles i Danmark, og har blant arkitekter og designelskere blitt et moderne internasjonalt designikon. Til hovedmeny Til innhold.


Kubus 8

Kubus KBX110-Stainless Steel Kubus models feature straight lines and tight radius corners for a fresh new aesthetic. Available in double undermount configurations or as individual sinks. Kommer i flere farger og materialer. Base som hører til Kubus 8. I Cubus -butikkene finner du klær til hele familien såvel som tilbehør og kosmetikk. Hver uke kommer det inn spennende nyheter!


Opptjen i form av bonuspoeng på alle. Kubus er fremdeles laget i Danmark, og blant arkitekter og designere har den oppnådd status som et moderne internasjonalt designikon. Lysestakene finnes i utgaver til enkle stearinlys, eller som lysestaker til henholdsvis eller lys.


Gjennom vår ledende posisjon innen trender og design, legger vi vekt på å utvikle kolleksjoner som skal prege motebildet for kvinner, menn og barn. Annoncer med Kubus på DBA. Stort udvalg af Kubus til billige priser.


Dens rene design var et oprør mod datidens meget udsmykkede hjem. Resultatet blev en skarp, kubistisk form med lysholdere på toppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg