torsdag 23. juni 2016

Folie interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Min misjon er å gjøre oppussing enklere slik at enhver kan skape drømmehjemmet sitt, uavhengig av budsjett eller situasjon! Jeg er stolt av å kunne tilby Norges største utvalg av selvklebende folie til møbler, interiør og vindu, i tillegg til flere innovative nyheter som gjør oppussing enkelt.

Håper du finner noe som faller i smak! Tusjmerkene kan lett fjernes med en fuktig klut og er ikke permanente. Designfolie er blitt et svært populært produkt, som brukes til å fornye bl. Man kan få et helt nytt og personlig preg på alt, kjøkkenbenker, skap.


Selvklebende folie som metervare. Vi har et stort utvalg av forskjellige typer folie for dekorasjoner for kontor og hjem, eller kanskje til bilen din. Sandblåst-, whiteboard-, magnet-, tavle-, carbon - til alle formål.


Folie i den lengden du ønsker.

Etiketter, streamers, klistermerker, wallstickers. Prisene varierer naturlig nok fra bil til bil, og stede til sted. Den avhenger både av hvilken type folie en vil ha, hvor mange lister det er snakk om og hvor mye arbeidet det er å få listene løs.


Hos Scandinano i Drammen koster det fra ca. Nytt produkt hos Fantasi Interiør AS. Vi lagerfører forskjellige design i Drammen. Skru løs skapdører og håndtak.


Vask skapdøren med egnet rengjøringsmiddel. Slip gjerne fint over for å fjerne ujevnheter. Tørk bort støvet med en tørr mikrofiberklut. Klistermærker og skilte på foliekniven. Aasen mener selvklebende folie kan være en god start på tapetseringskarrieren for de som kvier seg for å starte med hele vegger.


Se hvor lett det er, og bli inspirert til å fortsette med større flater, sier han. Kontakt Fantasi Interiør for nærmere detaljer om selvklebende folie. Styling av bil interiør.


Vi er eksperter på detaljer som foliering av interiørlister, dashboar girspak, bilseter og andre detaljer. Våre profesjonelle designere bistår med utforming og fargevalg, som passer deg og din bil. Bruk av statisk folie i vinduene er en rimelig og effektivt måte for å skjerme mot innsyn, eller for å beskytte innvendige rom mot skadelige UV-stråler, samtidig som de utgjør et dekorativt interiør -element.

Brakes Norge har hovedfokus på bremser og understell samt tilhørende produkter og er Norsk importør for anerkjente merker som EBC Brakes, Brembo, HR, Powerflex og. Vindusfilm er en folie som festes innvendig på vindusglasset. Noen leverandører bruker lim eller andre former for væske for å feste folien på vindusruten, men alle vindusfolier som leveres av Fantasi Interiør AS, er selvklebende uten noen former for lim.


Siden våre produkter festes uten lim sitter de sikkert og stødig, men kan allikevel fjernes like enkelt som de settes opp. M sine valg innen interiørdesign er fargerike, og kommer i et mangfold av mønster og tekstur. Anna liker å dekorere i hjemmet med de fine kritt-tusjene, som kan brukes på mange forskjellige overflater, slike som glass, plast og metall.


Alle er ideelle for dekor og innsynsbegrensning. De kjedelige kjøkkenskapdørene kan lakkeres, males eller skiftes ut. Men de kan også friskes opp med selvfestende folje.


Gjør du det på denne måten. Frostet folie på baderomsvinduer er spesielt populært, og gir en fin skjerming samtidig som den slipper mye lys igjennom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg