tirsdag 28. juni 2016

Passepartout clas ohlson

Sjekk ut Rammer Med Paspatur. Handle på nett eller besøk nærmeste butikk! Sammenlign pris med oss! Passepartout – beskytter og løfter dine bilder.


Bruk syrefri passepartout når du rammer inn portretter og andre bilder.

Det gir dem et proft og elegant uttrykk. Med en passepartout løfter du fram motivet og gjør det mer synlig. Det vanligste er at passepartouten har skrånende kanter for å gi maksimal effekt. Du har alltid opptil dagers angrefrist eller åpent kjøp. Varene sendes vanligvis innen 2-dager.


Med unntak av høytider, som f. Vi tilbyr forlenget angrerett, og har åpent kjøp i opp til dager. Alle bestillinger sendes som regel dagen etter bestilling.

Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Clas gir års garanti. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre produkter, med unntak av forbruksvarer, og i visse fall opp til hele års garanti. Det passer til alle typer fotografier. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd.


Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. Her finner du gaver, dekorasjoner og alt du trenger for å lage julematen. Vi gjør det enklere for deg sånn at du kan fikse hele julen på et sted. Med dingser menes alt som som gjør det enkelt å løse hverdagens praktiske prosjekter og småproblemer.


Disse har passepartout som passer perfekt til bilder i 50xcm. Jeg liker IKEA sine rammer Lomviken veldig godt, de er tynne og fine, og de kommer med passepartout. Noen som vet om Nille har Abilderammer i standardsortimentet?


Evt om du har europris eller clas ohlson i nærheten da? Jeg trenger en ramme, ca 40cm x 50cm med glass, og helst med passepartout. Jeg har sett at det finnes noen rammer hvor man kan ting inni, bak.


Gikk inn på siden til clas ohlson å der sto det.

Han solgt først tekniske tegninger, men utøket raskt sortimentet med alt fra verktøy, kunstmateriell, båt- og møbeltegninger og fotoutstyr. Vi har også Post i butikk. Kontakt Spørsmål og Svar.


Leter du etter produkter?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg