onsdag 22. juni 2016

Fjellgrå beis

Fjellgrå beis

Fjellgrå 1Grått er den av fargene som er stillestående og flat, den kommer først til liv når den kommer i kontakt med andre farger. Grått og trist er en betegnelse mange bruker, gjerne når himmelen er dekt av skyer og tåka siger inn sammen med regnet. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling?


Fjellgrå beis

Da kan TREBITT-produktene. Resultatet blir alltid best med industrielt påført beis , men ønsker du å beise selv bør dette gjøres før panelet settes opp, slik at du unngår krympestriper, og ser at det blir fargen du ønsker deg. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Med beis får du en transparent film hvor treets naturlige struktur er synlig. På nytt ubehandlet panel, er behandling med oljebeis en god start. Treets struktur er fortsatt synlig, oljebeisen impregnerer treverket godt og du får sjelden problemer med avflaking som mange strøk med dekkende maling kan føre til.


Fjellgrå beis

Beis beskytter treverket mot sprekkdannelser, fukt, sopp og alger – og små barneføtter mot fliser. Uterommet – tenk som inne Ikke se på uteområdet med kun praktiske øyne, du skal også skape en hyggelig atmosfære. På samme måte som du setter sammen farger og materialer innendørs, bør du gå frem også utendørs. Vår Duo terrasse, har en rillet rettside og en glatt høvlet bakside. Den benyttes i hovedsak til terrassegulv, men kan også brukes til rekkverk trapper o. Terrassebord legges med noen mm avstan slik at vann kan renne ned og opptørking kan skje fra alle sider.


Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! ALVDAL ROYAL TREOLJE 5L FJELLGRÅ Alvdal Skurlag AS. Trenger du litt inspirasjon til hvordan hytten din kan se ut innvendig? På gulv med stedvis nedslitt beis , samt ved bytte av farge på beisen, anbefaler vi deg å bruke TREBITT Terrassebeisfjerner slik at underlaget blir mest mulig ensartet og for at treverket skal kunne trekke til seg ny beisbehandling. Tyrilin panelbeis for hytter fremhever vegger og tak.


Fjellgrå beis

Det gir deg det beste sluttresultatet. Trefiber-reising slipes lett vekk med slipbrett påmontert forlengerskaft. Så jeg vil absolutt anbefale å beise impregnert treverk.


Vi hadde tidligere en terrasse på hytta som var beiset i en oransjerød farge som overhodet ikke passet til huset eller låven. I fjor bestemte vi oss for å gjøre noe med det. Lysne treverket med Butinox Terrasselysner.


Dette gir totalt kortere skylleti samt sikrer riktig farge og jevn innfarging. Den optimale uteplassen er den som krever lite vedlikehol og som holder seg like pen og attraktiv år etter år. Beis er det nærmeste du kommer en naturlig behandling.


Få tips til fargevalg og se fargene her. Slik at du har mest mulig tid til å nyte. Nå får du også nye TREBITT Terrassebeisfjerner som gjør jobben enda enklere! Sammenlign pris på maling.


Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis , spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg