fredag 21. august 2015

Lys syrin jotun

Produkttype: Textures. Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Foto: Jotun En lys lilla tone. Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan kun garanteres ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem.


Lys syrin jotun

Et barnerom er et rom i stadig endring, i likhet med innehaveren selv. Fra å være et lekerom, til å bli en arena hvor man ønsker ta i mot sine beste venner for utveksling av hemmeligheter, latter og spill. På LADY Inspirasjonsblogg får du gode råd og fargetips når du skal pusse opp.


Se fargekart, kombinasjoner og hvilke hvite nyanser du skal velge. Fargekartet kan du enten hente hos din nærmeste fargehandler eller du kan bestille det på jotun. Andre etg har en del skråtak Loftstue, soverom og bad Kjelleretg har lite lys. Fargene kan blandes i LADY Minerals.


Gang, bod og kjellerstue. Vi er i ferd med å pusse opp to soverom i 2. Lys syrin og Kameleon. Men når det kommer til det øvrige, og særlig trapp og gelender er vi helt rådløse. Kunne dere hjulpet oss? Vi har så lyst på en lys og fin gang, men vi trenger.


Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Oppleves som en helt lys , nesten hvitaktig gråtone utendørs. Den er diskret, gyllen og lun. Dette er egentlig noe du må kjenne på selv, det er du som skal bo der :) Dette er også en farge som vil oppleves nøytral og fin brukt på alle fire vegger i en stue (slik det snakkes om i artikkelen jeg lenket til).


Selges til halv pris. Veldig lys lilla i fargen. Tekstiltapet grunnes med JOTUN Grunning for tapet. Toppstrøk: x LADY Vegg 10.


På sugende, porøse underlag anbefales det å male strøk for å unngå skjolder. Rengjøring av søl JOTUN Spesial wipes anbefales for å rengjøre søl. Suverene påføringsegenskaper, Nymalt utseende lengst (UV-block), Spesielt effektiv mot svertesopp og gir Extrem beskyttelse.


Nyansen ble tolket på en annen måte enn tidligere. Kombinasjoner med korall og blågrønn satte lilla i et nytt lys. I dag viser våre data at fargen uten tvil har beveget seg oppover, og at toppen ikke er nådd. Når det gjelder soverom er jeg veldig glad i gustaviansk blå, men usikker på om jeg bør male hele rommet med denne, eller bare en vegg?


Samme dilemma med barnerommet, tenker på lys syrin på en vegg, men vet ikke om jeg heller burde velge en litt mørkere (feks syrin ) hvis jeg bare har det på en vegg? Eventuelt male alt i lys syrin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg