torsdag 20. august 2015

Danske møbelprodusenter

Danske møbelprodusenter

Hva er det som gjør oss forskjellige fra andre møbelprodusenter andre steder i verden? Er det kontrastenes landskap som omringer oss, med den hvileløse bevegelsen til havet som møter fjellenes fasthet? Eller er det lyset i Norge – stadig skiftende – noen ganger lyst, noen ganger mørkt, det ene ute av stand til å eksistere uten det andre?


Danske møbelprodusenter

I dette innlegget møter du en rekke danske møbelprodusenter. Flesteparten av disse er mindre kjente. Historien om dansk møbeldesign er nok så overfladisk fortalt.


Eller vi kanskje heller skal si at den er konstruert for å fortelle om danskenes suverenitet som møbelnasjon i Scandinavian Design perioden. Møbelprodusenter - ba eikekjøkken, skyvedører, tegne kjøkken, baderomsinnredning, skyvedørsgarderobe, bor garderobe, møbelsnekker, møbelsnekkeri. This page presents the latest news about Danish furniture products and manufacturers. The news stories are sourced from the manufacturers themselves, as well as from our own sources, including our frontline correspondents around the world.


Danske møbelprodusenter

I de harde 30-årene snekret vestlandske møbelprodusenter seg ut av krisen. Midt under en alvorlig økonomisk krise foregikk det store omstillingsprosesser i norsk næringsliv, der nye næringer oppsto. Blant annet utviklet store deler av møbelindustrien seg. I dag, år senere, er skandinavisk design i vinden som aldri før. Velkommen til en verden av design.


Selskapet har sin opprinnelse i Danmark, og vår inspirasjon er den livfulle naturen, vår skandinaviske arv. Stort utvalg av over 1danske og internasjonale interiør- og møbelmerker. Kjent for rask levering! Norsk møbelindustri er en sentral næringsgren i Norge, spesielt på Nord-vestlandet - og her er toppen av nyskapninger i bransjen.


Danske køkkenproducenter. Desuden er danske køkkendesignere kendt for at fokusere på funktionelt, detaljer og elegant design og på at skabe køkkener, som passer til en moderne livsstil. Her får du friske nyheder om danske møbler og danske møbelproducenter. Nyhederne kommer både fra producenterne selv og fra egne kilder, bl.


Derfor skurrer det litt i ørene når danske journalister dyrker et slags hatforhold mellom naboene. Jeg har dessuten glede av den lekne danske spillestil og er stolt av av Rosenborg når de slipper seg løs og tør mot stormaktene i Europa. Bohus har det største utvalget av madrasser og senger. Med flere kjente leverandører, har vi madrasser og senger til alle behov. Se hele utvalget her.


Vi har stor respekt for danske møbelprodusenter. Men vi tror vi kan være et supplement, og at danskene kan ha begge typer møbler i hjemmene sine. Mens vi på Skøyen i Oslo, i vår aller største butikk, selger mye til hyttemarkedet, så anser vi at markedet i København blir mye leiligheter og villaer – selv om mange dansker også har feriehus. Hjellegjerde designer møbler som gjør hverdagen bedre og enklere. Våre møbler er tilpasset kroppens behov for ergonomi, hvile og bevegelse.


De har med tiden blitt mer og mer anerkjent i Norge. Grunnene er mange, men Nordmenn har alltid hatt en forkjærlighet for dansk design. Siesta i laminert tre var gnisten som fikk mange norske møbelprodusenter til å starte med laminatproduksjon.


Danske møbelprodusenter

Den er lett og luftig og fikk innpass i mange norske hjem – og til og med Det hvite hus! Det er store vasker, og brytende mønster som gir et svært ekslusivt uttrykk. Haslev Møbelsnedkeri har i mere end år designet og produceret fine træmøbler på vores værksted i Danmark. Træet spiller hovedrollen i vores møbler – det er et levende og foranderligt materiale, der er grundstammen i vores danske håndværks-DNA.


Mange av oss har nok drømt om å innrede hjemmet på nytt, men som oftest er det lommeboka som setter en stopper. Og det var nøyaktig med det i bakhodet at Sofacompany ble født.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg