fredag 14. august 2015

Bengalakk

Gir en flott, blank og slitersterk overflate i den fargen du ønsker deg. Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv. Bland din yndlingsfarge. Forarbeidet er faktisk halve jobben. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.

Rask og enkel rustbeskyttelse, grunning og toppstrøk i ett produkt! I tillegg kan produktet blandes i all verdens farger. Med bengalakk kan du fornye nesten hva du vil – i all verdens farger! Universallakk til metall, tre og hardplast.


Den blir flott, blank og slitesterk. Dette er lakken for alle tenkelige gjenstander i hardplast, tre og metall. Med spray har du lakk og påførings­verktøy i ett – rist og spray!


Med det store utvalget av ferdigfarger i spray er det bare å sette i gang.

Sprayen for store og små prosjekter! Kan brukes på metall, tre og hardplast både inne og ute. Hvit blank 75L 28- per box Kjøp. Velkommen til Mitt Biltema.


Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Lakk, Metall, Innendørs,. Nei, jeg er ikke sponset av Bengalack, men jeg er helt frelst!


Generelt: Hørt mange lakker med bengalakk og har hørt det skal være så jevla bra i forhold til spraylakk. Har også sett enm kompis sin furia som er lakket i svart benga. Tekniske databla Sikkerhetsdatabla FDV finner du her. Here you can find datasheets and documentation.


Angående det å ha på klarlakk, det er bare å glemme! Har pusset rust og kommet ned til metall, grunnet med Owatrol og så lurer jeg på om jeg videre bør bruke Hammerlakk eller et par lag med bengalakk. Kan en male over hammerlakk med bengalakk , ettersom hammerlakken kun kan skaffes i få farger? Noen som har erfaring her?


På underlag som kun var børstet ren for rust var Quick Bengalakk rett på rust og Motip Alkyton best, uten antydning til ny rust.

Beckers Metallgrunn og dekksamt Ferro-Bet Sealer var også veldig gode, men med ørsmå antydninger til svake punkter. Stopper effektivt rustdannelse og gir en blank og hamret emaljelignende overflate. En flate som holder seg i mange år, støter bort vann og forhindrer videre. Velg riktig farge til ditt hus 07. Dette er ekspertenes favoritter – og noen nyttige tips som gjør fargevalget enklere.


Jeg vil fraråde bengalakk ! Har en Cat 2som jeg lakkerte med bengalakk , cat fargekode. Lakk og maling var nok bedre før, da det var skikkelige stoffer i den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg