mandag 17. august 2015

Gressarmering plast

Finn laveste nettpris her. Ecoblock gressarmering Ecoblock gressarmeringsblokker i plast er kjennetegnet ved evnen til å tåle store belastninger under de klimaforhold som vi kjenner i Norden. Begge mattene beskytter gressets rotsystem fra vektbelastning og slitasje. Gummimatten forhindrer i større grad spredning av eventuell gjørme, mens plastmatten i større grad beskytter mot høy vektbelastning.


Armeringsblokke - Græsarmering EL 30.

Med gressarmering i betong eller plast , kan du gjøre en gressplen så sterk at du kan parkere bilen din på den uten at den tar skade. Gressarmering gir en sterk plen. Du kan også bruke gressarmering de stedene hvor det er veldig slitt, for eksempel på hagestier, foran uteboden eller ved huskestativet.


Anvendelsesområdene kan være parkeringsplass eller garasjeinnfart - grønne arealer som skal kunne kjøres på. For et godt resultat med tanke på vekst må det brukes godt drenerende jordmasser. Sand iblandet torv med noe vanlig matjord.


Vår gressarmering passer også som treomrammingshelle som skal drenere vann ned til røttene. Dreneringseffekten kan påvirkes gjennom forskjellig bruk av underlag og fylling i hulrommene.

Hullene rommer 5liter pr. Vi kan til ditt utemiljø tilby gressarmeringsstein til en rimelig pris. Passer utmerket om man ønsker at grønne arealer skal kunne kjøres på, biloppstillingsplass, gårdsrom, innkjørsel, foran garasje med mer. Et annet område Rekron satser på er gressarmering og grusarmering. Rekron Industrigummi vil tilby våre kunder et bredt utvalg av gressarmering og grusarmering til en rekker formål og gunstige priser.


Vi samarbeider også med en rekke svenske og finske produsenter på profiler og formartikler i gummi. Låsing av bark – spesielt i skånende og vindutsatt terreng. Jordarmering i skrånende terreng. Lett i vekt og tåler bilkjøring. Ingen hull, rifter eller dammer.


Ideell for oppkjørsler, hageganger, parkering osv. Mer informasjon samt. Emballasje som plast og tremateriale kan resirkuleres. Vi er på jakt etter gressarmering av plast.


Kan ogs se ut som om prisene er veldig h. Vedlikehold: Torv kan sige og jorden ved mønet kan. Belegningsstein gressarmering grå 60x40x10.

Det er et rutenett av betong eller plast hvor tomrommene blir fylt med jord og plantet. Din bruker er nå registert. En bekreftelse har blitt sendt til din e-post.


Tette dekker av asfalt og betong skaper et hardt og grått inntrykk. Klargjøring av underlag og montering: Underlaget bygges opp og dimensjoneres for den belastning som for ventes på dekket. Solid konstruksjon, enkel å legge. Pelleplatten har kroker på to.


Formartikler, Gummi og Plast -profiler. MilForce gressarmering er den. Med Tech Mesh gressarmering blir armeringsmattene godkjent som.


Det grønne armeringsnettet er laget av plast som beskytter og forsterker gresstorven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg