tirsdag 4. august 2015

Lyngby skål

De er velegnet til opbevaring og til servering af fx frugt, snacks og slik, da de er godkendt til fødevarer og tåler opvaskemaskine. Rhombe har klare, rene linjer i kritthvit porselen med et mønster fra arkivene. Serviset kommer i flere deler så du får dekket til et flott frokost- eller middagsbor som er moderne og klassisk på samme tid.


Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Med Rhombe-skålen i kridhvid porcelæn får du en klassisk og stilren tallerken med et simpelt mønster, der er brugt som relief.

Hvid med tryk og guldkant, cm. Esben Klint Esben Klint Lampe, Lille. Find skåle, stager og stel til nedsatte priser. Lyngby Vase med blomsterdekoration. Det vil da gjøre selv et enkelt måltid til noe helt spesielt.


Hos Tilbords får du vaser fra Kosta Boda, Magnor, Eva Solo og Kähler. Er du på jakt etter en krystallvase, glassvase eller en fin Omaggio-vase? Ikke på lager 4kr.

Salgs- og leveringsbetingelser. Over 1andre mærker. Produktinfo Rhombe Skål. Rhombe er håndlaget i porselen og mønsteret gir. Gå på opdagelse i det skønne univers af boliginteriør og tilføj et klassisk element med et moderne udtryk til dit.


Fyld små Rhombe skåle med soltørrede tomater, fyldte oliven eller saltede mandler. De smukke glasskåle er lavet i tykt gennemfarvet glas med bittesmå bobler der under fremstillingsprocessen placerer sig forskelligt i glasset fra skål til skål , så ikke to er ens. De fås i farverne blå, rosa, smoke og hvi og sætter du flere farver sammen, får du et boblende friskt og farverigt udtryk. Skålet gör sig väl vart som helst i rummet, och blir en tidlös dekoration i ditt hem. Passar utmärkt på soffbordet, i fönstret eller uppe på hyllan med små blommor i. Fyld fx skålen med cherry tomater, sorte oliven eller frisk mozarella.


Stilarten er klassisk og byder på rene, klare linjer med diskrete elegante detaljer. Skålene er ovnfaste op til 1gr. En veldig fin skål man kan bruke til mange forskjellige ting. Stemplet med Kongelig Krone, Handpainte Copenhagen, Made in Denmark.


Pris: kr- Lager: stk. Se vårt utvalg av boller og skåler til hjemmet.

Besøk vår nettbutikk og bestill. Crackleware (Crackelure) is a special branch of the ceramic family, and as all other porcelain it has its origin in China. In Denmark the production was started at the Royal Copenhagen Porcelain Manufactory at the beginning of the 20th Century and was very soon brought into a new era.


De flotte glasskålene er laget i tykt gjennomfarget glass med bittesmå bobler som under produksjonsprosessen plasserer seg forskellig i glasset fra skål til skål , så ikke to er like. De fås i fargene blå, rosa, smoke og hvit, og setter du flere farger sammen får du et boblende friskt og fargerikt uttrykk. Eksklusive tilbu alle nye varer, inspirasjon og mere til - direkte til innboksen din.


Det er helt uforpliktende, og du kan slutte å abonnere når som helst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg