torsdag 20. august 2015

Biri glass

Gode priser og rask levering! Elegante glass med knuseerstatning. CHRISTMAS TREE GLASS WHITE MM. Add to Wish List Add to Compare. BULL FINCH MALE GLASSFIGURE.


Verket lå på garden Svenes i det som i dag er Gjøvik kommune.

Besøk oss i dag og se våre produkter og priser i nettbutikken. Velkommen til en hyggelig handel! Finn de beste tilbudene på Finn glass hadeland biri hos Rubrikk.


Vi samler alle annonser fra hundrevis av markedsplasser så du enkelt kan søke gjennom alt hos oss! I forbindelse med driften av Biri glassverk ga tømmerfløtingen arbeid til mange personer i Biri. Biri Glassverk laget glass , vinduer og flasker og Verket var tidligere en del av gården Svennes.


Verket låg på garden Svene i det som i dag er Gjøvik kommune. Innlandet Travforbund hadde sin dag på Biri ikvel og tilsammen var det 4gjester som koste seg med julebuffet på travbanen. Torget Til salgs Antikviteter og kunst Keramikk, porselen og glass.

De er i meget god stan selges samlet. Frakt med andre varer blir maks 1kr inntil 10kg. Feil portopris ved kjøp av flere varer blir tilbakebetalt. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter glass eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Pris kr 10- pr stk. Kjøp på nett og få rask levering.


Antagelig Harry Moens prototype til Glidestol Biri ›. Sittemøblene ble ofte trukket i det slitesterke stoffet Stordal ( ull og rayonull) fra Gudbrandsdalens Uldvarefabrik og som stopping ble det brukt Porolon skumplast. Gratis befaring og pristilbud! Hadeland Biri Bristol likør glass H: 12.


Ta gjerne kontakt med oss en uforpliktende glassprat eller dersom du ønsker at vi skal komme til deg på en befaring. Hovedproduksjonen ved glassverket var flasker og vindusglass. Biri Orkester og Toten Orkester var arenaer han fikk traktere sin fiolin.


Mjøsen Skogeierforening, Biri Bondelag, Gausdal Bruk og Biri Brannkasse (senere Gjensidige) var organisasjoner han satte sitt positive preg på.

Helge har to barn, som opplevde en leken pappa i sin oppvekst. Stort utvalg av kjøkkenutstyr, glass og porselen i nettbutikken. Ditt søk på vindu biri ga virksomheter og du har nådd slutten av listen.


Biri Glassverk, Birid Glasværk eller Biri Glasfabrique var ei verksemd som framstilte glas, mest vindaugsglas og flasker i grønt glas, på Biri.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg