tirsdag 25. august 2015

Gulvavretting bergen

Sjekk ut gulvavretting bergen. Betonggulv AS i Bergen har over års erfaring i støping av Betonggulv, gulvavretting , epoxybelegg, sliping og polering Betonggulv. Vi har mange fornøyde kunder i. Totalleverandør av flytende gulvløsninger!


Opticon as utfører i hovedsak flytesparkling av alle typer gulv, både nye gulvløsninger og rehabilitering av. Bergen gulvservice Kenneth Kårtveit fra , Hordaland.

Betonggulv As i Bergen , utfører gulvavretting på både små og store arealer, i både gamle og nye bygg. Med vår gulvavretting kan du legge alle slags gulv oppå. Vi utfører gulvavretting på alt fra små boliger til store byggeprosjekter.


Vi utfører også avretting på tregulv, gulv med vannbåren varme og gulv med varmekabler. Gulvavretting utføres på alle typer gulv, hovedsakelig på betongdekker og hulldekker. Finn den perfekte bilferie i Bergen med halvpensjon.


Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!

Nye tilbud hver dag - for ethvert budsjett. Spar opptil på ditt hotell! Vi kan vise til mange fornøyde kunder i Bergen og omegn. Vi stiller høye krav til oss selv med tanke på forventinger markedet stiller til oss som utførende entreprenør. Bedriften sitter inne med en betydelig kompetanse og benytter kun anerkjente produkter.


I løpet av disse årene har industrigulvspesialisten blitt den største gulventreprenøren i Hordaland. På lik linje med andre sementbaserte materialer, som betong og pussystemer, kan svinnspenninger i materialet under herde- og tørketiden føre til riss i overflaten. Weber gulvavretting.


OM OSS – OPTICON AS – GULVAVRETTING. Vi holder til i Ytre Enebakk, men utfører jobber de fleste steder over Østlandet, mest jobber har vi i oslo-området. Ta kontakt for et tilbud til deres prosjekt.


Jeg skal avrette 4kvm gulvflate med ujevnheter på ca. Er det noen som har erfaring med et ca. Inngangen til Lillestrøm. Over flere år er det sparklet gulv på Portalen-Lillestrøm.


Gulvene er blitt veldig gode i alle byggene. Vi får ingen klager fra. Vi utfører profesjonell gulvavretting for private, entreprenører og mindre byggefirmaer.

Våre Gulventreprenører har sertifisering og høy kompetanse innen Gulvbearbeiding. Vi utfører alt innen gulvpuss, gulvavretting , dekkestøp, hardbetong, industrigulv, sparkling og tilhørende arbeid. Med mange års opparbeidet ekspertise i ryggen kan vi tilby deg gode faglige råd og et trygt resultat, uansett størrelsen på oppdraget. Gulv Ønsker tilbud på gulvavretting i rekkehuse på Bønes.


På det meste er det en høydeforskjell opp mot cm. Vi tilbyr tynnavretting på alle typer gulv:-Betongdekke-Elementdekke-Nye og gamle tregulv-Sparkling direkte på belegg og flis-Sparkling av industrigulv. Fakturabetaling passer bra for alle. Avrettingsservice AS tilbyr også pumping av avrettingsmasse.


Betaling med faktura er enkelt for kunden og gir økonomisk frihet. Med vår løsning kan du tilby faktura som betalingsalternativ. Til sammen har vi belagt rundt 5millioner kvadratmeter gulv med våre produkter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg