onsdag 12. august 2015

Bylassen bord

Bylassen bord

Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Alltid lave priser og et stort utvalg! Kjøp bord hos Trademax. Her finner du et bredt utvalg av bord til forskjellige anledninger og rom. Du kan både finde klassikere.


Klikk her for å få tilsendt nyhetsbrev fra Møbelgalleriet. You can find classics. Den ikoniske Kubus-serien og mye mer får du hos IN-teriørbutikken. Med sin karakteristiske vendbare bordplade opfordrer Twin til individualitet og fleksibilitet.


Bylassen bord

Understreg bordets enestående enkelthed ved at placere et Twin bord selvstændigt som sengebord eller skab dynamik ved at kombinere forskellige overflader side om side som sofaborde eller sideborde i stuen. I dag kan merkevaren stoltsere med sine velkjente klassiske ikoner. Tilgjengelig som restordre. Med et avlastningsbord får du plass til ting du liker å ha for hånden.


Velg et enkelt bord med plass til fjernkontroller og kaffekopper, eller et med hyller og skuffer til ting som ukeblader og glassunderlag. Finn et avlastningsbord som står til stilen, plassen og sofaen din. Konsollbord er et praktisk, lite bord som ofte står inntil en vegg. Et avlastingsbord tar lite plass og skaper en koselig atmosfære i stuen med personlig dekor som bilder, stearinlys eller blomster. Et konsollbord fungerer også perfekt i gangen og skaper en fin velkomst.


Bylassen bord

Spesielt verdt å nevne er den populære lysestaken. Kubus stagen havde faktisk været længe undervejs og det siges, at en rå metal prototype af stagen stod på Lassens bord i flere år før han fandt den endelige formel for det tidløse design. De tar ikke opp mye plass, men de kan puste nytt liv inn i et rom.


Rask levering og personlig service. Nettbutikk og 700mbutikk på Lilleaker ved CC Vest, Oslo. Gull, sølv og hvitt er lekkert på et bord. Bruk julekuler til å pynte på tallerkenene og på bordet,. Lassen for år siden Karipia`s Kreasjoner.


Bylassen bord

Frame reol by Mogens Lassen. ASK er et moderne skandinavisk konsept innen møbel, belysning, tepper, interiørvarer, skreddersøm og kunst. Stort udvalg af by lassen reol online her. Akkurat det du trenger, når du trenger det. Mest solgt, trygt og godt!


Praktisk sammenleggbart bord som kan brukes til fleksible møterom og til kurs og konferansesaler og kantiner. Sammen med bordvogn er dette en anvendelig, slitesterk og fint bord til flere sammenhenger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg