mandag 24. august 2015

Halvor bakke lampe

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Halvor er spesielt opptatt av å designe interiørelementer som kan passe inn i alle norske hjem, med fokus på lykter, lamper og tekstiler. Han har utviklet interiørkolleksjoner for Lama, designet møbelkolleksjoner for Bohus og laget fargekart og tapeter for Fargerike.


For Magnor har han hatt stor suksess med en rekke interiørprodukter som du kan se nedenfor.

Inspirasjonen har han hentet helt tilbake til istiden, fra sine mange turer til Mølen. Der har han ruslet rundt i fjæra og nytt synet av grove steiner i strandkanten og vakre steinformasjoner som er morener fra istiden. Lampefot i matt sort jern med firkantet base.


Han holder gjerne foredrag for interiørbransjen og for næringslivet generelt. SKYLINE LUX er luksusvarianten av den populære serien Skyline. Serien kommer i lekker koksgrå farge og har en eksklusiv håndslipt dekor.


Alle møblene med merket, har den ultimate kombinasjonen av design, komfort, kvalitet og pris. Kolleksjonen har lekre og samstemte stoffer som er enkle å kombinere, og du skal ikke være redd for å bruke ulike stoffer på møblene, det gir spenning til rommet og du får en helhet du har skapt selv. En lekker lampe som gir et utrolig stemningsfullt lys.

Maks watt pærer kan benyttes i disse lampene. Lampen fåes i tre forskjellige størrelser. Stilren lampeskjerm i brunt skinn med en lett overflatestruktur, designet av Halvor. Service faktum, kjøkken er kritisk del av hjem. Leveres i en flott dustbag.


Halvor Bakke står bak designet som er laget med god håndverkstradisjon. Leker med faktum, spisestue med kjøkken er viktig del av bolig. Under en reise til Shanghai, satt han i 43. Det har blitt en styrke innen design og gitt særpreg til hans kolleksjoner. Oppveksten på gården i Stavern bidro til en sterk forkjærlighet til naturen, noe han har tatt med seg videre i livet.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Finn laveste nettpris her. Alltid siste nytt å få hos oss.


He has developed interior collections, furniture collections, created colour schemes, wallpapers and designed flooring. LAMPESKJERM, firkantet, koksgrå silke. FOTORAMME, bøffelhorn, for 10×15. Lampe med strikk Halvor bakke før kr 149- Nå 119-. Pynt opp uteområdet eller bruk den inne.


Tidløst og elegant sengetøy i nydelig sateng i egyptisk bomull.

Inspirert av den gode hotellfølelsen og et begjær etter hverdagsluksus. Hvitt sengetøy er alltid vakkert og sateng er vidunderlig å sove i. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all.


God dekorasjon alltid humør en beboere og en lykkeligere person. Stue dekorere kan gjøres. Han startet sin yrkeskarriere som reiseleder og flyvert.


Bakke arbeidet tidligere i interiørbutikken Bolina på Stabekk, men driver nå egen virksomhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg