onsdag 5. august 2015

Arabia krus

Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Kule krus for de kresne. Kjøp dem på Norges gadgetmekka!


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.

Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Jeg skal forsøke å holde oversikten oppdatert så godt det lar seg gjøre. Setter også gjerne pris på tips om nye kopper, enten i kommentarene under, eller på epost! Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter krus eller andre produkter så har vi et stort utvalg.


La Tove Janssons fortryllende verden flytte inn i kjøkkenet! Mummitrollet og vennene hans.

En mummikopp er en perfekt gave til en som fortjener en ekstra oppmerksomhet. Sniff er glad i alt som skinner. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Tusenvis av fornøyde kunder.


Gratis frakt og levering innen dager! Finn laveste nettpris her. De enkle motivene passer godt sammen. Hun ble inspirert av livet rundt henne, venner og familie. Tilgjengelig i ulike farger med ulike karakterer.


Mange av krusene har en matchende skål i samme farge og med samme motiv! Les tester og omtaler før du kjøper. En herlig ting å gi bort, og en herlig ting å motta! Det sjarmerende dekoret på koppene er basert på Tove Janssons originale tegninger. Vanlig pris: kr 4900.


Special Price kr 4230.

Tufsla og Vifsla er to små figurer som gjemmer den store Kongerubinen i sin koffert. De har utviklet et eget språk som andre har problemer med å forstå. Hun har et stort og godt hjerte!


Motiv: Tove Slotte, Design krus : Kaj Franck. På lager, rask levering 1-dager. Kruset rommer liter. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Produktene er ildfaste, kan fryses, tåler oppvaskmaskin og.


I vår nettbutikk og i våre butikker finner du kopper og krus i mange størrelser og fra kjente leverandører. Kaffeglass, teglass og tekrusBestill online eller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg